2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 30 پست

چرا حالا ناشنوا؟ 

مگ خودت مشکلی داری

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چه لحاظ ؟

پدر شوهرم ناشنواست ....پوستمونو کنده بخدا ...حتی یه دکتر نمیتونه بره بنده خدا ....میخواد زنگ بزنه باید ما براش زنگ بزنیم یا پیامی چیزی ....تازه یه همسایه هم داریم خودش ناشنوا است و سه تا بچه هاشم ناشنوا شدن .....قو کن بچه دار بشی و شب بچه گریه کنه باید خودت پاشی چون اون خانم نمیشنوه

چرا حالا ناشنوا؟ مگ خودت مشکلی داری

من خیر سرم معیارهامو آوردم پایین با مشکل دار ازدواج کنم که زندگی با ثبات داشته باشم ولی میبینم انگار تفکر مادی گرایانه همه جا نفوذ کرده 

من خیر سرم معیارهامو آوردم پایین با مشکل دار ازدواج کنم که زندگی با ثبات داشته باشم ولی میبینم انگار ...

بدتره اینکار نکن

منم ی زمان معیارامو اوردم پایین دیدم یارو چ ادعاش شد

قکر کرد چ ادم مهمیه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

من خیر سرم معیارهامو آوردم پایین با مشکل دار ازدواج کنم که زندگی با ثبات داشته باشم ولی میبینم انگار ...

ببخشید ولی شما به نظرم صبر کن با یه ربات ازدواج کن یا اصلا ازدواج نکن یعنی چی حوصله ناز کشیدن ندارم فک میکنی ناشنوا ها احساس ندارن؟پدر شوهرم رییس هیئت ناشنوایان هست اینقدر از این دخترا میبینم که نگو ...فک کن همش با هم درگیرن بخدا طبیعی نیستن....

پدر شوهرم ناشنواست ....پوستمونو کنده بخدا ...حتی یه دکتر نمیتونه بره بنده خدا ....میخواد زنگ بزنه با ...

مگه ناشنوایی مادر زادیه؟

من برا این انتخابم این خانم بود که ۱ زندگی ارومی داشته باشیم دوم اینکه (تعریف از خود نباشه) خودم از ایشون چند لول بالاترم که خیانت اینا تو زندگیمون نباشه الان خیانت زیاد شده

ببخشید ولی شما به نظرم صبر کن با یه ربات ازدواج کن یا اصلا ازدواج نکن یعنی چی حوصله ناز کشیدن ندارم ...

آخه خانم از من سنی گذشته ۳۱ سالم شده جدیدا 

عین جوونیام نیستم که بشینم ببینم دختر ۲۶ ۲۵ ساله ادا در بیاره من توجه کنم ببینم چشه 

بعد منظور رو نگرفتم یعنی چی طبیعی نیستن ؟

مگه ناشنوایی مادر زادیه؟من برا این انتخابم این خانم بود که ۱ زندگی ارومی داشته باشیم دوم اینکه (تعری ...

بله صد در صد ....شوهر این خانم سالم بودن که بچه هاش ناشنوا شدن....این چه حرفیه که من بالاترم که خیانت نکنه چه ربطی داره انسان خائن که قیافه براش مهم نیست....حالا شما لطف کن تو انتخابت خانواده خوب رو در نظر بگیری نع دنبال کسی باشه که روانی و ناشنوا باشه ....فک کن در آینده به بچه هات چه ظلم بزرگی میشه ....

آخه خانم از من سنی گذشته ۳۱ سالم شده جدیدا عین جوونیام نیستم که بشینم ببینم دختر ۲۶ ۲۵ ساله ادا در ب ...

یعنی شما فک میکنی احساسات فقط قبل 30سالگیه بعد از اون دیگه ادما همه بی احساس میشن؟ طبیعی نیستن یعنی زیاد تو جامعه نبودن. ...کسی باهاشون حرف میزنه متوجه نمی شن و سریع عصبی میشن. ....حالا شاید شما تصمیمت رو گرفتی و مبارکت باشه ....ولی اگه من خواهرت بودم چنان با پشت دست میزدم دهنت خونی بشه با این معیار ازدواجت(البته شوخیه ببخشید  )😂😂

یعنی شما فک میکنی احساسات فقط قبل 30سالگیه بعد از اون دیگه ادما همه بی احساس میشن؟ طبیعی نیستن یعنی ...

کاش بودی و میزدی ، کلا این فکر تشکیل خانواده از سرم می‌پرید 🫡 

نظر خانوادت درمورد ازدواجت با این خانم چیه؟

من اصلا با خانواده ام صحبت نکردم ، تو هیچ مقطع زندگیم با پدر و مادرم مشورت نکردم اونا اگه بفهمن ناراحت میشن ولی خب من مستقل از اونا هستن معنی نداره دو نفر میخوان ازدواح کنن خانواده ها با هم حرف بزنن باید جمع بشه این مراسمات

2810