2777
2789
عنوان

خانما از شیر دادن اخر شبا بدم میاد پسرم اذیت می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 37 پست
پسر من شیر شبانه خیلی خورد اصلا نتونستم شیر شبش رو قطع کنم الان 3سالشه دندونای جلوییش پوسیده شده و ب ...

پسر منم خورد ولی نشد، دندون به خاطر همون قطره هست که دکترا میگن نه نیست

دندون شیری به ندرت خراب میشه، تازه بچه یه ساله چهار الی شش دندون داره، چجوری راحت غذا بخوره و سیر بش ...

دندون شیری اتفاقا خیییلی بیشتر خراب میشه.دندان پزشکی اطفال همیشهههه پر از بچه های نازنینیه که مادرها در گرفتن از شیر شب تعلل کردن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کمترین اشکالش خرابی دندون بچست.بچه ی این سن باید با غذا سیر بشه و از شیر گرفته بشه و تا بتونه درست ب ...

من اطرافم هر بچه ای رو که شیرشو قطع کردن یا کم دادن، بیشتر دندونشون خراب شده، چون کلسیُم کافی دریافت نکردن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

2805
شیر کلا نباید قطع شه،شیر شب باید قطع شه.به نفع بچه و مادره.

چاره اش اینه بعده شیر شب یه کم آب به بچه بدن تا شیر از دهن و دندونا شسته بشه بره پایین.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel