2777
2789
عنوان

بچهاااااا یچیزی فکرمو درگیر کرده ترو خدا بیاید بگید😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 65 پست
چقد کمحالا همونو بگیره تا دوباره یک هشتم اموال بهش بدن و سهم بچه فکر نکنم از خونه چیزی بمونه ک ب ننه ...

دوتا بچه داره . 

بعد سهم ننه باباش نفری یه هشتمه اونام؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد ارث میبره پدره خبر داری؟مثلا در حدی میتونن بکنن که اواره کنن زنو بچشو؟

فیلم ۸ونیم دقیقه رو دیدی؟ دقیق نشون میده

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم♥ مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

2805
عه ینی نمیشه؟ بچه داشته باشه چیزی به پدرش نمیرسه؟

عزیزم میرسه،منتها خانمش مهریه اجرابزاره بعدسعم ارثش،اگرچیزی بمونه بله پدرش ارث میبره

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
عزیزم فهمیدم خوندم دوباره .شما گفتید وقتی اون شخص فوت شده بچه داره به کسی نمیرسه جز پدرش اگه زنده با ...

ولی ما یه فامیل داشتیم همین اتفاق براش افتاد به مادرش میرسید 

به برادراشم فکر کنم میرسید و خیلی جنگ کردن سر اینا نمیدونم دیگه کاری تونستن بکنن یا نه 

ولی خانواده مرحوم باید وجدان داشته باشن نگیرن حتی اگه بهشون برسه

اها .اگ پدرش فوت کرده باشه مادرش باشه چی ؟ مادره هم میبره؟

بله میبره

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
نه عشقم من اون بچهه هستم سوال برام پیش اومده😂 خواهر شوهر کجا بود

واقعا؟ انشالله کار ب اونجاها نکشه

ینی پدربزرگ انقدر باید سنگ دل باشه ک نوه خودشو اواره کنه،ک

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اها .اگ پدرش فوت کرده باشه مادرش باشه چی ؟ مادره هم میبره؟

یک ششم ارث میبرن

ولی ما یه فامیل داشتیم همین اتفاق براش افتاد به مادرش میرسید به برادراشم فکر کنم میرسید و خیلی جنگ ک ...

دقیقا باید وجدان داشته باشن .اصلا خارج از شرافته  

وقتی دختر یا پسر متاهل زود تر از پدر و مادر فوت بشن هرچی داشته باشن بین پدر و مادر و بچه ها و زن یا مرد تقسیم میشه 

حالا اگه پدر و مادر اقدامی نکنن بعد پدر یا مادر بمیرن 

سهم بین پدر که زندس و سهم مادری که مرده و اقدامی نکردن بین عمو و عمه یا خاله و دایی تقسیم میشه اینجوری دردسر میشه 

2809