2777
2789
عنوان

شوهره خواهرشورم‌پیامای افتضاحی داد امشب بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 12344 بازدید | 149 پست
راجب دم و دستگاه مردا بعد خواهرشوهرم بچه شیرمیده میگف امشب ب من شیرندادن ناراحتم حق منو بچه میخورهبع ...

بلاک فقط بلاک 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

شوهر خواهر شوهر اصن جزء فامیل حساب نمیشه 

از اول کار شما اشتباه بود الانم از همه جا بلاکش کن تا حد خودشو رعایت کنه، وگرنه خدا میدونه آینده چه سوتفاهم هایی پیش میاد و چی میشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زندگیامون داره ب کجا کشیده میشهدیگ باید از خواهز و برادرم ترسیددلم خیلی برای خواهرشوهرم سوخت بنده خد ...

شوهرِخواهر شوهر، خواهر برادر نیست...برادر شوهر همینطور...برادر تو نیست .برادرِ شوهرته....شوهر خواهرتم داداشت نیست

برای خودت حریم قائل شو 

با هیچ مرد نامحرمی روابط ساده ی ساده هم نداشته باش.

حریم قائل بشی اونام حد خودشونو میفهمن پا توی حریمت نمیزارن

حتی اگر عقاید مذهبی هم نداری فقط برای خودت حد و حدود تعیین کن و با مردا مرزبندی.

شما نیتت پاکه اما طرفت شاید نه

بالاخره با جنس مخالف حرف زدن لذت داره مخصوصا برای مردا

و شیطانی که همیشه در کمینه

چشم به راه...
2804

اکثر این شوهر خواهر شوهر یا زن داداش باعث این اتفاقات ناخوشایندن، بنظرم نباید اینقدر صمیمی میشدید ک کلیپ و متن برام بفرستید چون آخرش بد میشه 

من چون شوهرمو میشناسم چطوریه بهش میگفتم 

فوقش میگن بلاک کن یا هرچی 

یکی شوهرش شکاک هست اینو هم بگی بدتر میشه 

الان هم اکثر کلیپا یه چیز س کسی توش درست کردن یا لفظی بکار میبرن

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
راجب دم و دستگاه مردا بعد خواهرشوهرم بچه شیرمیده میگف امشب ب من شیرندادن ناراحتم حق منو بچه میخورهبع ...

وای واقعا حرمت ها چقدر شکسته چطوری بهش اجازه میدی بهت این بگه ببین تجاوز بهت نکن کم 

من بودم  پارش می کردم

ببین وقتی ک اومده درباره شیر دادن حرف زده و بعدش پرسیده شوهرت خوابه و تو جواب دادی 

یکمی تقصیر خودت هم هست و فکر کرده ک اهل حالی

وقتی اون حرفارو زد نباید به یه بلاک بسنده میکردی بلکه اول مینشوندی سرجاش و تهدید میکردی و فحش کشش میکردی 

من شماره شوهر خواهرشوهر رو نذارم و تو این شش سال فقط و فقط سلام و علیک همین 

:):)     :)              

ازاین به بعد هر پیامی داد پاک نکن حتی براش بنویس دفعه آخرت باشه بامن اینجوری حرف میزنی دستم خورد اون پیامای بی شرفیتو پاک کردم وگرنه آبروتو می‌بردم مرتیکه،که اگه بخوای چیزی رو ثابت کنی بگن پس پیاماش کو بگی دستت خورده پاک شده

من تاپیک هاتو نگاه کردم اول بعد اومدم جوابتو بدم شما بسیار آدم بدی هستید که وارد ارتباط با شوهر خواه ...

عزیزم الکی قضاوتش نکن والا اینجور گفتین رفتم تاپیکاش دیدم چیزی توشون نبود تورو خدا تهمت نزنین گناه داره

2809