2777
2789
عنوان

داره بهم خیانت میکنه

258 بازدید | 12 پست

چند ماهه که با یه پسری وارد شدم و بهش علاقه مندم ب شدت . الان چند روزه تو فالور هاش یه پیج دختر دیده ک اینو تگ کرده بود انگار نفسم قطع شد حالم خیلی بده هنوز بروش نیاوردم نمیدونم چیکار کنم

میترسم بهش بگم و تموم شه همه چی اخه خودش میگه نظرشه جدیه . نمیدونم رفتار درست چیه . اون پیجم تازه ساخته شده کلا ۵ تا فالور داره

لطفا راهنمایمم کنین باید چیکار کنم

می‌ترسی تموم شه؟

هیچی دیگ راهنمایی میخوایی براچی 

متاسفم برات همین

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه یه بار اسم پیجش عوض شد شد اسم خودش . دوستم میگه فیکه مال خودشه چون کلا چند روزه درست شده

چرا از خودش نمیپرسی

اصلا فک میکنی چنین آدمی نرماله؟ 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
2804
چرا از خودش نمیپرسیاصلا فک میکنی چنین آدمی نرماله؟

اصلا دوس ندارم روم تو روش باز شه نمیدونم خودمم گیج شدم بعضی وقتا میخام خودمو بزنم بیخیالی نمیشع درواقع دارم خودمو گول میزنم

ایدی پیجو بفرس بپرس این کیه 

اگه اینجوری خودتو دست پایین بگیری که حتی جرات سوال پرسیدنم نداشته باشی قطعا از دستش میدی 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
اصلا دوس ندارم روم تو روش باز شه نمیدونم خودمم گیج شدم بعضی وقتا میخام خودمو بزنم بیخیالی نمیشع دروا ...

😐😐شوهرته؟ ازش ۱۰ تا بچه داری ک میترسی؟

من دیگ حرفی ندارم واقعا

ایدی پیجو بفرس بپرس این کیه اگه اینجوری خودتو دست پایین بگیری که حتی جرات سوال پرسیدنم نداشته باشی ق ...

بهش گفته بودم اینطور چیزی باشه ی وقت خودم متوجه شم میرم . الان میترسم از نبودنش از این طرفم غرورمو نمیتونم بزارم زیر پا . نمیدونم درست و غلط چیع

بهش گفته بودم اینطور چیزی باشه ی وقت خودم متوجه شم میرم . الان میترسم از نبودنش از این طرفم غرورمو ن ...

تو هیچ غروری نداری 

اتفاقا هیچ ارزشی برا خودت قائل نیستی 

فقط داری خودتو با کلمه ای به اسم غرور گول میزنی 

اصن سوالی که میخای بپرسی هیچ ربطی به شکستن غرورت نداره اون یا توضیح میده و میگه که اون پیج مال خودشه یا میگه رل داره .

اگه رل داشته باشه دیر یا زود یهو ولت میکنه و میره 

اگه اینجا خودت کات کنی غرورت حفظ میشه ولی اگه خودتو بزنی به کوچه علی چپ اون ولت میکنه و با تریلی از رو غرورت رد میشه .

البته با توجه به شرایط اون پیج من عقیدم اینه که اون پیج مال خودشه و یجورایی داره خودشو تو چشمت گنده میکنه 

بهش نشون دادی که خیلی ضعف داری جلوش

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
تو هیچ غروری نداری اتفاقا هیچ ارزشی برا خودت قائل نیستی فقط داری خودتو با کلمه ای به اسم غرور گول می ...

ببین من تو دید اون یعنی رفتاری ک داشتم ی ادم مستقل و خودساختم در طول روز همش اون پیام و زنگ میزنه یعنی طوری نیست من اویزون باشم روز اولم بهش‌گفتم اگه ب هردلیلی کسی بیاد تو زندگیت یاچیزی بهم بگو من میرم و تمام نزار خودم بفهمم. اما اون پیج همش تو ذهنمه از ی طرف میگم بهش بگم روم باز میشه اگه رلش باشه نابود میشم من تظاهر ب قدرت میکنم اما نیستم🥲 اگرم نگم دیوونه میشم . از ی طرفم میگم این چند ماهم بهش وقت بدم ببینم میخاد چیکار کنه.هعیییی

ببین من تو دید اون یعنی رفتاری ک داشتم ی ادم مستقل و خودساختم در طول روز همش اون پیام و زنگ میزنه یع ...

شاید حرفام از نظرت کلیشه ای باشه 

ولی ادما تورو همونجوری میبینن که خودت خودتو میبینی .

تو خودتو ادم ضعیفی میبینی شک نکن اونم تورو ادم ضعیفی میبینه اصلا مهم نیس که تو چه رفتاری داری .

تلاش افراطی واسه مستقل شدن یا مستقل نشون دادن خودت به بقیه نشونه ی خوبی نیس 

نشونه ی ترست از ضربه خوردنه و شک نکن در نهایتم اون ضربه رو خواهی خورد 

یه قدم بیا عقب اول دلیل اینهمه گارد گرفتن جلو ابراز خودتو پیدا کن و سعی کن حذفش کنی .

چرا داری تلاش میکنی خودتو قوی نشون بدی وقتی نیستی؟

چرا داری تلاش میکنی نشون بدی پیگیرش نیستی درحالی که  پیگیرش هستی؟

چرا تلاش میکنی از چیزی که تو واقعیت هست فرار کنی؟

جواب این سوالارو باید پیدا کنی 

مثلا دوست من تو ۱۸ سالگیش عین تو بود دلیل اون برمیگشت به رابطش با خانوادش . تو هم مشکل این حست الان این پسر نیس .یه چیزی تو یه جای دیگه ی زندگیت میلنگه اونو پیداش کن 

نگران اون پیجم نباش مطمئن باش فیکه