2777
2789

خانوما من ۳ ماهه سردرد دارم یا پشت سرمه یا شقیقه هامه یا بالای سرمه بعضی اوقات تهوع ام دارم اینم بگم معده درد و رفلاکسم دارما و اینکه دکتری نمونده که نرفتم از مغز و اعصاب تا گوش و حلق و بینی گفتن نه سینوزیت داری نه مشکلی تو سرته هیچی از تنش و اعصابته ولی مُسکن میخورم دردش کم میشه باز شروع میشه خفیف هستش ولی جدیدا سرم سبک شده انگار منگ میزنم آزمایشم دادم همه چی خوب بود چشم پزشکم رفتم گفتش سالمی خسته شدم دیگه نمیدونم کجا فرار کنم 😭 کسی بوده مثل من ؟ تورو خدا راهنماییم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سید معدت نیست؟ من اسید معدم زیاد میشه سر درد وحشتناک میگیرم. با توجهبه اینکه رفلاکس داری میگم. میخوای یه 

چند وعده عرق نعنا و بارهنگ درست کن بخور شاید از اون بود. هیچ ضرری نداره ولی اگه سر درد معده باشه خوب میشه

عزیزم سید معدت نیست؟ من اسید معدم زیاد میشه سر درد وحشتناک میگیرم. با توجهبه اینکه رفلاکس داری میگم. ...

اتفاقا چند نفر بهم گفتن ممکنه برای معدت باشه نمیدونم خیلی میترسم😭 این راه شماام امتحان میکنم 

چجوری انجام میدن؟ میترسم خیلی

اصلا ترس نداره

نوک انگشت شصت تو بزار رو بینی یه وجب اندازه بگیر نوک انگشت کوچیکه هر جای سرت قرار بگیره اونجا به اندازه یه نکته رو تیغ میزنن با باد کش خون و میکشه ( در حد چند قطره خون میاد و تمام )

من انجام دادم کاپ بادکش آنقدر سرد شده بود انگار گذاشته شده بود تو فریزر ( اما واقعیت خوب شدم )

من در سال ۳ بار حجامت میکنم هر بار یه قسمت از بدن

حجامت عام میشه بین دو کتف

حجامت ساق پا

حجامت سر ( یه بار انجام دادم باز میخوام برم )

این دفعه میخوام برم برای فصد خون