2777
2789

من خودم شخصا مدرسه رو بیستر دوست داشتم البته بچه تر که بودم دوست نداشتم ولی سال یازدهم و دوازدهم با وجود همه سختیاش خوب بود اگه استرس های زیادش رو فاکتور بگیریم

ولی دانشگاه رو خیلی دوست ندارم

اما از یه چیزیش خیلی خوشحالم اونم اینکه این ترم ساعت ۸ صبح کلاس ندارم و زودترینش ۱۰ هست😍😁

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

هر دو رو دوست دارم 

مدرسه ابتدایی بودم زنگ تفریح همیشه نخودی بودم و با همه بازی میکردم 

دوستش داشتم 

دبیرستان و راهنمایی خیلی خوب نبود 

اما دانشگاه هم خوب هست 

چون با رفتن به شهر دیگه و خوابگاه گرفتن تبدیل به یک آدم مستقل شدم 

یادت میاد وقتی پنج سالم بود و گریه میکردم بهم گفتی برمی‌گردی ؟ قربونت برم بهم قول دادی ندادی ؟ وقتی رفتی خیلی برام سخت گذشت و تنها شدم ... کاش دوباره بیای و بغلم کنی قول میدم دختر خوبی باشم 

دوران مدرسه استرس زاعه

دانشگاه ما خیلی درس خونن بقیه

از لحاظ استرس درسی فرقی با مدرسه نداره خیلی

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

تا الان که ۳ هفته از دانشگاه رفتم میگذره باید بگم مدرسه بیشتر دوست داشتم

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
2809