2777
2789
عنوان

برادرم بعد فوت زنش و ازدواج مجددش دیگه تو تفریحاتش دخترشو نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 251646 بازدید | 1420 پست
خدارحمتشون کنه،همسرتون باپسرتون مهربونه؟

ممنون عزیزم. 

آره خداراشکر شکر خوبه ولی از بس تمیزه ویکم رو تمیزی وسواس داره .

ولی من و پسرم خیلی سخت نمیگیریم .شوهر بدش میاد وزیاد غر میزنه😔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطور از خونه و وسیله هاش استفاده کنه، دنیا سرخود نیست بالاخره خداییم هست چوپ خدا صدا نداره دیدم که م ...

همون خونه زندگی ای ک اون خدابیامرز با نخوردن با نپوشیدن جمع کرده که بچه ش تو اسایش باشه جفت پا اومده توش گند زده به همه چی اون بچه رم گذاشته یه کنار اینا همش کارما داره 

ولی دلم میخواد بیشتر از این که اون خانوم کارما پس بده بچه آینده خوبی داشته باشه در عوض 

2804
ممنون عزیزم. آره خداراشکر شکر خوبه ولی از بس تمیزه ویکم رو تمیزی وسواس داره .ولی من و پسرم خیلی سخت ...

خدا بزرگه همیشه زندگیهای این شکلی یه جاش لنگ میزنه،صبوری کنین انشالله پسرت بزرگ میشه خوشبخت و عاقبت بخیر میشه می‌ره دنبال زندگیش

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
کاش کامنتا را ندیده بودم،آآآخ امیدوارم خوشبخت بشین الهی غرق خوشبختی بشین ،آمین

ممنونممم❣️❣️🫶

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
قلبم امشب برای این تاپیک درد گرفت

من همون لحظه که تاپیک زده شد بودم سردردی گرفتم که فقط خدامیدونه دوتا مسکن خوردم هنوز ولم نکرده،منم۱۰ ساله جداشدم همسرسابقم ازدواج نکرد ،ولی من ازدواج کردم پسر همسرم پیش ماست ولی مشکلات زیادی درست کرده بشدت اذیتم،همه همسرای دوم عزیزنیستن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

با خوندن این تاپیک ی جوری ب قلبم و روحم فشار اومده ک بجز چند صفه اول نتونستم بخونم

هم قلبم برا اون بچه گرفت هم اون مادر ک اون دنیا هم باید نگران بچش باشه

خدا هیچ بچه ای رو بی مادر نکنه

زن قبلی بیچاره از همه چیزش زد از خورد و خوراکش از لباسش از آرایشگاه تا برادرم خونه بخره

چقدر شبیه من بوده 🥲 

همیشه آرزوی مرگ میکردم اما از وقتی مادر شدم وحشت دارم از مرگ چون میدونم هیچکس برای بچه هام من نمیشه 

خدایا چقدر سخته حتما روح مادرشم در آرامش نیست 🥲

پس طلاق گرفتی؟ بچه دارنشدی؟

نه طلاق نگرفتم .الان یه بچه چهار ماهه داریم

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

دلم از بعضی حرفا شکست، منم یه نامادری ام ولی قلبم دخترمه، مادر خودش رفته دنبال عشق و حالش من با تمام وجود دارم بچمو بزرگ میکنم لطفا لطفا لطفا دست از بعضی قضاوت ها بردارید نه همه نامادری ها بدن و نه همه مادرها مقدسن، چه بسا یه نامادری از هزارتا مادر مهربون تر باشه ویه مادر از هزار دشمن ظالم تر! 

نه به مقدس سازی

2809