2777
2789
عنوان

شما دیگه واسه تعیین جنسیت بعد ان تی سونو نرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 58 پست
خب خودت چی میخوای؟دومی ان تی احتمال دختر داد برام و دخترم بود

خودم برام فرق نداره.ی پسر دارم ی دختر .دخترم خیلی گریه کرد حتی الان هم کلاس اول همش گریه می‌کنه احساس میکنم اینم دختر باشه پدرمو درمیاره🤣🤕پسرم ولی خیلی خوب بود.خدا کنه هر چی باشه گریه نکنه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه هفته دیگه مونده تا انومالی برم آنقدر روزا رو شمردم دیوونه شدم😂

nt واسه شما حدس زد؟فردا رفتی بیا بگو درست بوده یا نه

منم احتمال میدم پسره 🌷

طبق سونو قلب تازه ی روز مونده بود بشم ۱۱هفته دیگه نمی‌دونم چقدر درست گفت.خواهرمم پیش همین رفت گفته بود دختر و درست بود.

2804
nt واسه شما حدس زد؟فردا رفتی بیا بگو درست بوده یا نه

فردا نمیرم گلم گفتم یه هفته دیگه میرم...ان تی واسه منم گفت دیده نمیشه جنسیت معلوم نیس علایمم هم دختر میخوره هم پسر نمیدونم دیگه

تو علایمت چیه

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
طبق سونو قلب تازه ی روز مونده بود بشم ۱۱هفته دیگه نمی‌دونم چقدر درست گفت.خواهرمم پیش همین رفت گفته ب ...

انشالله سالم و سلامت بیاد تو آغوشت عزیزم 

منم احتمال دادم البته 

خودت چی دوست داری باشه ؟

فردا نمیرم گلم گفتم یه هفته دیگه میرم...ان تی واسه منم گفت دیده نمیشه جنسیت معلوم نیس علایمم هم دختر ...

من وزن کم کردم اشتها ندارم.فقط دلم میخواد غذاهای گوشتی بخورم.بداخلاقم شدم

همون ان تی خب احتمال میدن.

برای من درست بود و دیگه تا آنومالی سونوگرافی نرفتم.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

انشالله سالم و سلامت بیاد تو آغوشت عزیزم منم احتمال دادم البته خودت چی دوست داری باشه ؟

راستش دوست دارم پسر باشه.چون دخترم خیلی از حق خودش دفاع می‌کنه ولی پسرم اینطور نیست میگم تنها نباشه در آینده.دخترم تازه از حق ما هم دفاع می‌کنه🤣ولی خب دیگه سپردم به خدا انشالله هر چی صلاحه

همون ان تی خب احتمال میدن.برای من درست بود و دیگه تا آنومالی سونوگرافی نرفتم.

اره ولی احساس میکنم خیلی زود رفتم طبق سونو قلب ی روز مونده بود به ۱۱هفته رفتم.crl 49,بود خیلی کوچیک بود 

راستش دوست دارم پسر باشه.چون دخترم خیلی از حق خودش دفاع می‌کنه ولی پسرم اینطور نیست میگم تنها نباشه ...

منم فکر میکنم طبق عکسی که دیدم پسر باشه 

ولی خیلی خوبه یه دختر و یه پسر 

کلا پسر دردسرش کم تره 🤪

2809