2777
2789

بنظر من اول سلامتی بعد عشق خیلی مهمه خیلی ............💔💔💔

تو یه رویایی که نمیشه مال من شی😔🤍

آره

حسین عاقبت ب خیرااا♥                                                چی گفتی تو گوش زهیرااا♥                                             حب الحسین بگن بریرااا♥                                                  بردی دل از راهب دیرااا♥                               هجوم سائلان دور ضریح او مجابم کرد                           همه دیدند از او خیر و کسی نشنیده لا اینجا                                      امام رضا💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

بنظرم خوشبخت کسیه که آرامش وامنیت داره.دلش آرومه .هرروز زندگیش آشوب نیست. لطفا دعا کنید دلم آروم شه ازین آشوب درآد

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺

عشق یک طرفه خوب نیست 

خوردت می کنه لهت می کنه 

عشق دو طرفه خوبه 

اگر نه احترام و دوست داشتن دو طرفه ضامن یه زندگی می تونه بشه 

_گفت امید دارن ؟ +گفت البته که دارن امید نون فقراست ....:) بگوhttps://abzarek.ir/service-p/msg/1987270

چند روز پیش بچه خواهرم 6سالشه 

به من گفت خوش بحالت گفتم چرا 

گفت تو خیلی خوشبختی 

گفتم چرا 

گفت چون همسرت عمو مجید برات هرچی میخای میخره باهات میگه می‌خنده بهت میگه چشم همسرم 

گفت ولی من خیلی بدبختم گفتم چرا 

گفت چون بلد نیستم خودم بند کفشمو ببندم 🤣 رفتار منو مجید تو سفر به شمال دیده بود دایم نگاهمون میکرد ذوق میکرد

فاصله و ربط خوشبختی بدبختی تو نظر یه بچه 6ساله 

وضع مالی خوبم کنارش بزار 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)