2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 43 پست
اره ممکن نمیرم منت کشی حالا برم ازین به بعد هی میگه باید خوبی های پدر مادرمو جبران کنم اونجا تو یکی ...

نمیتونه که پدر و مادرش و رها کنه باید کمکشون کنه

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
شوهرمنم دقیقا تواین موقعیت دادوبیداد می‌کنه چرا غذانداریم! اونا اینکه خودش می‌ره برای خودش یچیزی سره ...

دلم برا همینش سوخت کاش نمی‌گرفت که باعث نشه من دلم بسوزه ممکن نخوردم حتی درشم باز نکردم فکر کنم خواست بگه من آدم خوبی هستم ولی تو خوب نیستی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب آدم باید یجوری خودشو خالی کنه من خیلی وقت بود این حرف رو دلم بود که امروز فرصت پیش اومد گفتم ولی ...

دقيقاااا ، من كه اصلا يه وقتايى پشيمون ميشم چرا شوهر كردم . الانم عيب نداره دلت نميخواد بسوزه . مردها خوب بلدن مظلوم نمايى كنن 

دلم برا همینش سوخت کاش نمی‌گرفت که باعث نشه من دلم بسوزه ممکن نخوردم حتی درشم باز نکردم فکر کنم خواس ...

نه چون بارداری نمیشه که گرسنه بخوابی

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
2805
نمیتونه که پدر و مادرش و رها کنه باید کمکشون کنه

بخدا اصلا نگفتم رها کن اونجا هم گفتم احساس عذاب وجدان نسبت بهشون داره حس می‌کنه زیر دینشونه خب چه دینی خداوکیلی یارو تو رفاه و نازو نعمت بزرگ شده احساس عذاب وجدان ندارع ولی این 🥴🥴

خدا شاهده حق کامل بود اصلا نمیدونی اون پدر مادر چکار کردن در حقش ولی اینم اولین باره اینجوری قهر می‌ ...

ببین عزیزم پدر و مادر بد عالمن که باشن بازم واسه بچه ها عزیزن شما اصلا نباید جبهه بگیری اصلا نبایدبدشونا کنار شوهرت بگی

تو مگه مجبوری تاپیک بزنی؟آدمی به بی ادبی و بد دهنی تو چه عجب بدون توهین جواب کسیو میده

خفههههه تو که خودت خدای بد دهنی ها و فحش دادن هایی این سایت رو گذاشتن برا تاپیک زدن تو سرتون مجبور نیستی بکنی تو کو ن مردم