2777
2789
عنوان

شوهریابی مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 94 پست
آره والا یکی از دوستام توی خیابون بهش شماره داد پسره الان زن و شوهرن چه زندگی عاشقانه ای هم دارن😂

قسمت هم بودن....

ولی خدایی من هر کی تو خیابون بهم شماره بده فحش کشش میکنم... همینه ک موندم دیگه🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از بس گرونی شده و زندگی ها ناپایدار

الان هردو فرد تو زندگی کار میکنن... و هرکس خرجش رو در میاره... بنظرم دلیلش فقط مسائل مالی نیست... خیلی جوون ها ترس از مسئولیت دارن... دوست دارن فقط خوش بگذرونن و بفکر تشکیل خانواده نیستن خیلی ها

قسمت هم بودن....ولی خدایی من هر کی تو خیابون بهم شماره بده فحش کشش میکنم... همینه ک موندم دیگه🤣🤣🤣

فقط دوستم میخواد اذیتش کنه تازه میخواست شماره الکی بده به پسره به قول خودتون قسمت هم بودن😂 مردم تو خیابون شوهر پیدا میکنن میبینی

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
خیلی از ازدواجا یا سنتین یا توی دوستی بودنمثلا دایی خودم یکم دیگه عروسی میکنه ۳ سال دوست بورنشانسم و ...

اره موافقم... شانس هم خدایی مهمه...

ایشالا خوشبخت بشن🌌😍

فقط دوستم میخواد اذیتش کنه تازه میخواست شماره الکی بده به پسره به قول خودتون قسمت هم بودن😂 مردم تو ...

همین دیگه... قسمت باشه بلخره یطوری به هم جفت میشن..‌

موندم قسمت ما چرا پیداش نمیشه

همین دیگه... قسمت باشه بلخره یطوری به هم جفت میشن..‌موندم قسمت ما چرا پیداش نمیشه

عزیزم ایشالا برات یه خوب پیدا شه هنوز زمانش نرسیده ولی پیدا میشه نگران نباش

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
دقیقااا🤣🤣 حالا اگه ما بودیم معتاد و خیانتکار در میومد

یا میگقت چون شماره من رو توی خیابون گرفتی پس دختر خوبی نیستی و میرفت با فامیل شون عروسی میکرد🤣🤣

عزیزم ایشالا برات یه خوب پیدا شه هنوز زمانش نرسیده ولی پیدا میشه نگران نباش

مرسی‌ ایشالا. 

والا سی و خورده ای سالمه... دیگه کی؟ باید بچه دارم بشم یا نه؟ چی بگم شاید صلاح مام اینه

مرسی‌ ایشالا. والا سی و خورده ای سالمه... دیگه کی؟ باید بچه دارم بشم یا نه؟ چی بگم شاید صلاح مام این ...

عزیزممم هرچی صلاحه❤️ دعا میکنم یه شوهر خوب گیرت بیاد

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

منو و نامزدم تو چت های ناشناس تلگرام آشنا شدیم

فضای خوبی ندارع بات های تلگرام و بهتون توصیه نمیکنم

بین ۱۰۰۰ نفر ی نفر خوب پیدا میشع

من خودم چند ماه از این آدم ب اون آدم و از این چت ب اون چت بودم ولی خب در نهایت ب آرامش رسیدم و خدا نجاتم داد

توصیه نمیکنم ب هیچ وجه ولی چون پرسیدید گفتم

منو و نامزدم تو چت های ناشناس تلگرام آشنا شدیمفضای خوبی ندارع بات های تلگرام و بهتون توصیه نمیکنمبین ...

مرسی🥰 ایشالا خوشبخت باشید و به پای هم پیر شید😍