2777
2789
عنوان

حرف دل 💔

55 بازدید | 2 پست

وقتی جلو خانوادت تیکه های قلبتو میچسپونی بهم اونجاست ک از همه بدت میاد از پدرت از مادرت از هر کسی ک تو خوشی ها کنارته ولی موقع ک گرفتاری داغونی ولت میکنن 💔 

میترسم از روزی ک قلبم رو خورد کنن اون موقع دیگه ن تنها ب خانوادم حسی ندارم اون موقع میشم یه مرده متحرک هر چند الان جوری داغونم روزی هزار بار میمیرم زنده میشم ولی ولی میخواممم بگم اخه چرااااا خدایا چرا داری کاری میکنی ک فکر کنم واقعا تو طرف ادم هایی پولداری انگار مارو نمیبنی گوه خورده اونی ک میگه پول مهم نیس همون پولی ک شما میگین مهم نیس تا پول نباشه درمانت نمیکنن تا پول نداشته باشی کسی سراغت نمیگیرع امروزه حرف اول پول میزنه خستممم از ادمای پول پرست از ادم های ک درکم نمیکنن بدم میاد از ادم هایی ک بخاطر ک بغضت رو پنهون کنی میخندی همش میخندی فکر میکنن دیونه ای بدم میاد از ادم ها بدم میاد از خودم ک انجوری بزرگ شدم ک باید یکی کنارم باشع تا اعتماد بنفس داشته باشم امید 💔

خداجون اخه د لامصب مگه من هم قد توام ک انجوری داری منو زجر میدی اخع قربونت برم من ک زورم ب تو نمیرسع من ضعیفم زود میشکنم 😭💔

خداااااا بیااا پایین نگا کن بنده هاتو

چقدر منی

انگار من همشو گفتم

دلم میخواست تاویک بزنم ولی این سایت کوفتی تاپیکا رو به سختی پاک میکنی

دقیقا همین خانواده بیشعور

از دیشب یه حرفایی بهم زدن

یه فحش هایی دادن 

صبح رفتم سرکار همه گفتن چقدر گریه کردی صورتت پف داره

با حرفای دیشب دیگه نسبت به همه چی بی تفاوت شدم 

دیگه بود و نبود هیچ کس برام مهم نیست

خدا میدونه چقدر پدر و مادرمو نفرین کردم

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 مو بعضی وقتا کانالُم عوض مِره ، مِزِنُم تو فاز مِشدَی😎اینقدر این اسرائیل رِ بزرگش نُکُنن، مو هر روز که مُرُم سرکار، به اندازه کل مساحت تلاویو پیاده روی مُکنُم، همینقدر کوچیکَ😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید