2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم دیگه پیام نده اونم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 6406 بازدید | 220 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری نکردم که ما هم بلاخره دوران نامزدی را گذروندیم

ان شاالله خوشبخت شین

شمام دیگه جواب کامنتاشو ندین من منتظر تعلیق شدنم میمونم تا ببینم چی میشه😅

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅

ان شاالله خوشبخت شینشمام دیگه جواب کامنتاشو ندین من منتظر تعلیق شدنم میمونم تا ببینم چی میشه😅

دوست داشتم بدم ببینم تا کجا ادامه میده 

ولی شما میگی چشم❤️

بزار توی رویاهای خودش باشه 

توی خیال خودش الان داره با نی نی یار صحبت میکنه 

ولش کن گناه داره

همچنین شما عزیزدلم❤️

دوست داشتم بدم ببینم تا کجا ادامه میده ولی شما میگی چشم❤️بزار توی رویاهای خودش باشه توی خیال خودش ال ...

واقعا ممنونم

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅

@niniyar_5 ببخشید میشه بگین کجای عنوان من به یوتیوبریها میخورهخودم دارم به خودم شک میکنم😂

ادبیاتتون . اینجا مجاز نیستین هر طور دوست دارین تاپیک بزنین و پست بذارین و دفعه بعد با ادبیات نامناسب پست بذارین یا تاپیک بزنین لغو میشین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
ان شاالله خوشبخت شینشمام دیگه جواب کامنتاشو ندین من منتظر تعلیق شدنم میمونم تا ببینم چی میشه😅

من پیگیری میکنم که گفتی کارگاه میری

همسرم اگر ببینه فکر میکنه من روزها میرم سرکار پنهان از چشمش 

تاپیک را تعطیل میکنم اطلاعات پاک بشه همسرم گفتی کارگاه میرم 

ادبیاتتون . اینجا مجاز نیستین هر طور دوست دارین تاپیک بزنین و پست بذارین و دفعه بعد با ادبیات نامناس ...

ممنون که پیگیری کردین 

واقعا تعجب کردم که دیر اومدین 

خیلی هم به بنده خندیدن

ولی من گذشتم🙏

من پیگیری میکنم که گفتی کارگاه میریهمسرم اگر ببینه فکر میکنه من روزها میرم سرکار پنهان از چشمش تاپیک ...

تو که پنهان از چشم شوهرت اومدی اینجا حرف میزنی 

بی جا کردی توهین کردی به استارتر 

به من چه که سرکار میری یا نه 

عزیزم معنی گای‌یدن چیه؟

تو‌چقد نابی

نزار تغییرت بدن این ادمای بد

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

2810