پرنسس_آقام مدیر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 150 عنوان به نامزدم گفتم دیگه پیام نده اونم گفت | مشاهده متن کامل بحث + 6406 بازدید | 220 پست باشه بابا تو ما رو گاییدی دیگه بهت پیام نمیدم ک دعوامون نشه تو اعصابت خورد شهولی انتظار داشتم پیام بده از صبحه فقط گفته صبح بخیر پولو زدم براتهمیشه ساعتای 8 پیام میداد بهم اما امروز خبری نیس گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅 1403/08/24 | 21:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه_نورا۲۵۰ عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 195 😁😂خوبه یکم بخندیم وقتی تاپیک توسط نی نی یار تعطیل شد و حسابت تعلیق شد بهت سلام میکنم
pezeshk_kocholo عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 948 چیز+۱۸ هست؟؟؟ بله و لازم نیست سرچ کنی. معلومه زیر ۱۵ هستی. تو این سایتا نیا فقط برو سایتهای درسی از گوشی فقط برای درس استفاده کن
اصلاندوست عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 1999 وقتی تاپیک توسط نی نی یار تعطیل شد و حسابت تعلیق شد بهت سلام میکنم عزیزم دیگه داره دیر میشه تایم خوابت رد شده به نظرم
پرنسس_آقام مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 150 کاری نکردم که ما هم بلاخره دوران نامزدی را گذروندیم ان شاالله خوشبخت شینشمام دیگه جواب کامنتاشو ندین من منتظر تعلیق شدنم میمونم تا ببینم چی میشه😅 گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅
اصلاندوست عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 1999 ان شاالله خوشبخت شینشمام دیگه جواب کامنتاشو ندین من منتظر تعلیق شدنم میمونم تا ببینم چی میشه😅 دوست داشتم بدم ببینم تا کجا ادامه میده ولی شما میگی چشم❤️بزار توی رویاهای خودش باشه توی خیال خودش الان داره با نی نی یار صحبت میکنه ولش کن گناه دارههمچنین شما عزیزدلم❤️
فاطمه_نورا۲۵۰ عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 195 ان شاالله خوشبخت شینشمام دیگه جواب کامنتاشو ندین من منتظر تعلیق شدنم میمونم تا ببینم چی میشه😅 صبر کن یوتیوبری نی نی یار به بی ادبی که کردی جواب میده قطعاجواب محکم و قاطع
دیوانع عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 181 تهش خرم میکنه با چهار تا قربون صدقه کجاش قشنگهه فقط حالمو بد کرددد💔 ببخشید اسم دوست پسرتون چیه ؟
آلبالو_خشک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 5240 ببخشید اسم دوست پسرتون چیه ؟ چطور اَزجآنگَرخُوشتَربآشَد،طُآنی...🕊❤️A
پرنسس_آقام مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 150 دوست داشتم بدم ببینم تا کجا ادامه میده ولی شما میگی چشم❤️بزار توی رویاهای خودش باشه توی خیال خودش ال ... واقعا ممنونم گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅
فاطمه_نورا۲۵۰ عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 195 واقعا ممنونم من گفتم کارگاه نیستم یه دفعه اعضای سایت فکر نکنید من سرکار میرم من متاهلم همسرم بهم خرجی میده خانه دارم کارگاه کار نمیکنم سوتفاهم پیش نیاد
niniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52287 @niniyar_5 ببخشید میشه بگین کجای عنوان من به یوتیوبریها میخورهخودم دارم به خودم شک میکنم😂 ادبیاتتون . اینجا مجاز نیستین هر طور دوست دارین تاپیک بزنین و پست بذارین و دفعه بعد با ادبیات نامناسب پست بذارین یا تاپیک بزنین لغو میشین فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه
فاطمه_نورا۲۵۰ عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 195 ان شاالله خوشبخت شینشمام دیگه جواب کامنتاشو ندین من منتظر تعلیق شدنم میمونم تا ببینم چی میشه😅 من پیگیری میکنم که گفتی کارگاه میریهمسرم اگر ببینه فکر میکنه من روزها میرم سرکار پنهان از چشمش تاپیک را تعطیل میکنم اطلاعات پاک بشه همسرم گفتی کارگاه میرم
فاطمه_نورا۲۵۰ عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 195 ادبیاتتون . اینجا مجاز نیستین هر طور دوست دارین تاپیک بزنین و پست بذارین و دفعه بعد با ادبیات نامناس ... ممنون که پیگیری کردین واقعا تعجب کردم که دیر اومدین خیلی هم به بنده خندیدنولی من گذشتم🙏
اصلاندوست عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 1999 من پیگیری میکنم که گفتی کارگاه میریهمسرم اگر ببینه فکر میکنه من روزها میرم سرکار پنهان از چشمش تاپیک ... تو که پنهان از چشم شوهرت اومدی اینجا حرف میزنی بی جا کردی توهین کردی به استارتر به من چه که سرکار میری یا نه
کهمان عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 4836 عزیزم معنی گاییدن چیه؟ توچقد نابینزار تغییرت بدن این ادمای بد دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔