2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم دیگه پیام نده اونم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 6409 بازدید | 220 پست
راهتون دوره یعنی؟باز تلفنی حرف زدنم بهتره تا پیامدلیلش چیه واسه این کاراش؟

ن دور نیستم اصلا

همش میگه سرکارم ولی دلیلش برام قانع کننده نیس حس میکنم دوسم نداره 

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅

عزیزم من یه کامنت گذاشتم امیدوارم خونده باشی،این پیام دادنا همش سو تفاهمه هر حرفی میخوای بهش بزنی حض ...

منم مسایل مهم رو رودرو میگم.چون تو تکست اصلا لحن ادما عوض میشعو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی منظور گفتم اونو اصطلاحیه ک خیلیا استفاده میکنندر ضمن دوست پسرم نیس نامزد رسمیه

استفاده بکنن شما نباید در سایت عمومی زنانه بگی 

در ضمن من مطمئنم شما از یوتیوب اومدی 

امیدوارم سایت از شما ها پاکسازی بشه👌

ن دور نیستم اصلاهمش میگه سرکارم ولی دلیلش برام قانع کننده نیس حس میکنم دوسم نداره

زنگ بزن بهش بگو میخوام حضوری حرف بزنیم یه روزی رو مشخص کن بهش بگو،دیگه کل شبانه روز که سر کار نیست،چند وقته با همید؟

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

استفاده بکنن شما نباید در سایت عمومی زنانه بگی در ضمن من مطمئنم شما از یوتیوب اومدی امیدوارم سایت از ...

عزیز من اصلا یوتیوبم حساب نداره

هر چند نیاز نمیبینم خودمو ثابت کنم ولی باشه اوکی درست میگی

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅

منم مسایل مهم رو رودرو میگم.چون تو تکست اصلا لحن ادما عوض میشعو

اره پیام دادن اصلا مناسب حرف زدن راجع به مسائل مهم نیست

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

زنگ بزن بهش بگو میخوام حضوری حرف بزنیم یه روزی رو مشخص کن بهش بگو،دیگه کل شبانه روز که سر کار نیست،چ ...

یه ساله

بارها بهش گفتم فایده نداره نهایتش دو روز سعی میکنه خوب باشه

ولی تایم کارش واقعا زیاده

عزیزم این داستان فیک هست خواهشا وقت نزارید اگر پربازدید بشه به اهدافشون میرسن

بخاطر یه کلمه؟ اوکی تو هم کمتر کامنت بذار پربازدید نشه معروف شم تاپیکم خیلی جنجالیه آخه

عزیزم این داستان فیک هست خواهشا وقت نزارید اگر پربازدید بشه به اهدافشون میرسن

به فیک بودن نمیخوره،معمولا یوتیوبرا تاپیکای جنجالی میزنن اینکه یه موضوع عادی۸

والا نصفش فقط بخاطر معنی اون کلمه گذشت 

تاپیکم چی داشت ک پرباردید شه

یه سالهبارها بهش گفتم فایده نداره نهایتش دو روز سعی میکنه خوب باشهولی تایم کارش واقعا زیاده

از خستگی ام ممکنه باشه،سخت نگیر،به زندکی عادی خودت برس و زیاد درگیر پیام و چت و اینا نشو،اعصابت راحت تره

امیدوارم بتونم از طریق صحبت با نی نی یار بهت ثابت کنم 

تاریخ عضویت و تعداد پست و استفاده از کلمه ممنوعه در بحث 

کاملا فیک بودن واضح هست 

من به موقع به شما تذکر دادم عزیزم🤗

نرود میخ آهنین در ... 

شبتون خوش 

خدانگهدارتون 

استارتر با قدرت به فریب دادن ادامه بده یه سری خیلی دوست دارن فریب بخورن 

خدانگهدار🌸🤗

امیدوارم بتونم از طریق صحبت با نی نی یار بهت ثابت کنم تاریخ عضویت و تعداد پست و استفاده از کلمه ممنو ...

اگر‌اینطوره که شما میگید پیگیر بشید لغو کاربری بشن،منم تاریخ عضویت تعداد پست رو دیدم،ولی اینطور که شما میگید فکر نمیکنم 

2810