🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم من یه کامنت گذاشتم امیدوارم خونده باشی،این پیام دادنا همش سو تفاهمه هر حرفی میخوای بهش بزنی حضوری،به خودت قول بده فقط حضوری درمورد تین مسائل حرف بزنید،اینطوری تا وقتی میلینیش هم فرصت داری به چیزایی که میخوای بگی فکر کنی هم سوتفاهم پیش نمیاد،نه ازش فاصله بگیر نه اونقدر بهش غر بزن که ازت فراری بشه،به زندگی عادیت ادامه بده
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚
حضوری هم 18 روزه ندیدمشپس من چطور باهاش ازدواج کنم وقتی شبیه دو تا غریبه فقط پیام دادیم بهم
راهتون دوره یعنی؟
باز تلفنی حرف زدنم بهتره تا پیام
دلیلش چیه واسه این کاراش؟