2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم دیگه پیام نده اونم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 6406 بازدید | 220 پست

دوستان شما باید با عشوه گری و لوندی و اینا نامزدتونو یا شوهرتون رام خودتون نگه دارین ولی اینجوری که همش قهر کنید و اینا نه من الان از وقتی نامزد کردم یکبار هم قهر نکردیم طوری که پیام ندیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سیاست داشته باش مثلا روزانه یهو تو بهش زنگ بزن بگو دلت برام تنگ نشده؟نیازی نیست همیشه پسر زنگ ...

اصلا غرورم اجازه نمیده 

احساس میکنم مزاحمشم

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅

موافقم.یکی اینو میگن یکیم زنان زیرکو میگن یکیم هست اونم میگن😂😂😂

خیلیا معرفی کردن ولی اصلا تمایل نداشتم بخونمشون،ادم باید قلق طرفشو یاد بگیره با این کتابا بعضبا شاید بتونن تو رابطسون موفق باشن نه همه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

اها خداروشکر

پیامم حذف شد یا برا خودم اینطور نیشون میده؟

همینجوری زدم ک بتونم بیام تو سایت

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅

اصلا غرورم اجازه نمیده احساس میکنم مزاحمشم

مزاحمش نیستی وقتی مردا زیاد زنگ بزنن و شما نه زنگ بزنید نه پیام بدین فکر میکنن شما فکر میکنید وظیفه مرد میدونید درحالی که اینجوری نیست گاهی شما زنگ بزن یا پیام بده بگو همین که بیدار شدم دلم خواستت و این حرفا

خیلیا معرفی کردن ولی اصلا تمایل نداشتم بخونمشون،ادم باید قلق طرفشو یاد بگیره با این کتابا بعضبا شاید ...

دقیقا.میدونی من زنان زیرکو خوندم کلا گفته دست نیافتنی باش تا طرف تشنت شه 😑😑مهربون نباش زباد ال نکن بل نکن.کلا چرته چرتتتتتتت.

دقیقا.میدونی من زنان زیرکو خوندم کلا گفته دست نیافتنی باش تا طرف تشنت شه 😑😑مهربون نباش زباد ال نکن ...

این واسه دوران دوستی خوبه من نتیجه شو دیدم ولی بعدش آدم نمیتونه واسه نامزدی اصلا خوب نیس

دقیقا.میدونی من زنان زیرکو خوندم کلا گفته دست نیافتنی باش تا طرف تشنت شه 😑😑مهربون نباش زباد ال نکن ...

همش یه مدت جوابه،تو خودت خوشت میاد کسی که خودشو برات بگیره بری سمتش؟یا ادمی که مدام بهت میچسبه و حس اویزون بودن بهت بده،خوشم از اینجور مطالب نمیاد،بنظرم همه چی حدتعادل

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

این واسه دوران دوستی خوبه من نتیجه شو دیدم ولی بعدش آدم نمیتونه واسه نامزدی اصلا خوب نیس

کلا مضخرف.ادما با حرف زدن و محبت کردن بهم نزدیک میشن.کسی که محبت کنی بزاره بره کلا ادم موندن نیست و مشکل از تو نیست.

شما خودت بزنگ.مردا سریع یاد میگیرن.شوهر منم نمیزنگید مواقعی که نبود من خودم میزنکیدم بعدش براش عادت شد خودش پیم میداد مثلا خوبی چیکارا میکنی فلان ساعت میرنگم بهت برم به فلان کار برسم بعدش حرف بزنیم.یا اگه نبودم نگران میشه و...

کلا مضخرف.ادما با حرف زدن و محبت کردن بهم نزدیک میشن.کسی که محبت کنی بزاره بره کلا ادم موندن نیست و ...

واسه کسایی ک از پدرو مادر محبت ندیدن جوابه برا بقیه کوتاه مدته فقط

وای اصلا نمیتونم خودمم بهش گفتم هیچوقت بهت زنگ نمیزنم

استاتر کتاب زنان ونوسی مردان مریخی رو بخونما زنا وقتی میگیم زنگ نزن ینی بزن رو نمیفهمند احساسات ما ر ...

کتاب خیلی خوبیه...

من و همسرم بعد از ۱۰ سال زندگی و مشکلات ریز و درشت میخواستیم جدا بشیم،یه زوج درمانگر این کتابو معرفی کرد،گفت بخونین و جمله ای از کتاب خوشتون اومد و مثلا گفتین ااا این که ما هستیم بنویسین و مرتب مرورش کنین،نمیگم همه مشکلاتمون حل شد ولی خیلی خیلی روابطمون بهتر شد.

ترجمه مهدی قراچه داغی از همشون بهتره

2810