2777
2789
عنوان

خواندن دعای عهد 🌻✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 1077 پست
از کجا بفهمیم جوابمونو‌میدن؟من بارها سلام میدم صلوات هدیه میدم صدقه میدم براشونخلاصه هر کار ازدستم ب ...

سلام عزیزدلم.

جوابتو میدن بیشتر از اونچه که فکر میکنی هم جواب میدن 😌🌹

اصلا شک نکن جونم.دست از دعاهات برندار.خیرشو میببنی.

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

سلام عزیزدلم.جوابتو میدن بیشتر از اونچه که فکر میکنی هم جواب میدن 😌🌹اصلا شک نکن جونم.دست از دعاهات ...

ممنون دوست گلم

۱۵ سال شد دیگه‌

کی پس؟

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون دوست گلم۱۵ سال شد دیگه‌کی پس؟

عزیزدل مطمئن باش هیچکدوم از دعاهات بی جواب نمیمونه.

خدا تو بهترین زمانش برات خیر رقم میزنه.ما از همه چیز خبر نداریم.

حتما دلیلی برای تاخیرش هست.یا همونی که خواستی رو میده یا یچیز بهترشو میده.

دست از توکل و صبوری برندار.

یروزی خدا جوری برات جبران میکنه که فکرشم نمیکنی🥺🌹

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

سلام خواهرا نام کاربریتون برای یادآوری ،، هر روز تگ کنم ؟؟اگر خواستید بگید تگ کنم البته اگر فراموش ن ...

من فعلا تا دو سه روز نمیتونم بخونم تاپیکو ذخیره کردم هروقت خوندم میام می‌نویسم ممنون بابت یادآوری❤️🙏

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
از کجا بفهمیم جوابمونو‌میدن؟من بارها سلام میدم صلوات هدیه میدم صدقه میدم براشونخلاصه هر کار ازدستم ب ...

سلام خواهرم 🌸

به تاپیک خوش آمدید 

چند روز پیش در همین سایت ، یک متنی رو خوندم 

خلاصه ش این بود  :  قبل از این که شما به یاد امام زمان علیه‌السلام باشی امام به یاد شما بوده 

چند دقیقه پیش هم در یک سایتی نوشته بود : 

اگر یاد امام زمان علیه‌السلام هستی ، بدان امام هم به یاد توست 

پس خواهرم قبل از این که ، ما به یاد امام باشیم 

امام زمان علیه‌السلام به یاد ما بوده ✨️

امام مهربانمون هر روز برای ما دعای خیر می‌کنند 

حتما این حدیث از امام رو خوندید 

یک حدیث از امام زمان علیه‌السلام  : 
 ما در رعایت حال شما کوتاهی نمی‌کنیم و شما را از یاد نبرده‌ایم، 
که اگر جز این بود گرفتار‌یها به شما روی می‌آورد
و دشمنان شما را ریشه کن می‌ کردند. پس تقوای خدا را رعایت کنید. 

منبع حدیث هم در اینترنت جستجو کنید هست برای این که منبع حدیث اشتباه ننویسم اینجا ننوشتم 🌸

خواهرم میدونم سختی هست مشکلات هست اما همه در زندگی امتحان میشند 

یک نفر با بیماری یک نفر با سختی در زندگی و........

ان شاءالله اون مشکلی که دارید خیلی زود حل بشه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
اره لطفامنو تگ کنید

چشم 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلاااام🥺بله اگر محبت کنید که ممنون میشم 🥺🤍

چشم

[QUOTE=360615834]من فعلا تا دو سه روز نمیتونم بخونم تاپیکو ذخیره کردم هروقت خوندم میام می‌نویسم ممنون بابت یادآوری❤

اشکالی نداره خواهرم

پس اگر در آینده خواستید تگ کنم 

بهم بگید 🌸

سلام ممنونم خواهر جونم 

راستش من فکر میکنم نمیتونم ۴۰ روز پشت سر هم بخونم واسه همین مدیون میشم اسمم رو بنویسید شرمنده ام 🥺💚 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
عزیزدل مطمئن باش هیچکدوم از دعاهات بی جواب نمیمونه.خدا تو بهترین زمانش برات خیر رقم میزنه.ما از همه ...

بیمار ناتوان ذهنی داریم

خیلی اذیتمون میکنه

دیروز‌اونقدر زدنشن همه جاش کبوده

گناه کدوممون بیشتره؟اون که مریضه میبره طلاهای مامانمو میده به غریبه ها یا پدری که کاری از دستش برنمیاد فقط میزنتش؟

خودم بالای ۱۳ ساله بیماری خود ایمنی و مغزی دارم.

از وقتی یادم‌میاد فقط میگم یا صاحب الزمان رحم کن خودتت وساطت کن

ولی هیچ کار نکرد

البته که از بی لیاقتی منه

ببخش سرتو درد آوردم

خیلی درمونده ام

سلام ممنونم خواهر جونم راستش من فکر میکنم نمیتونم ۴۰ روز پشت سر هم بخونم واسه همین مدیون میشم اسمم ر ...

سلام خواهر جان اشکالی نداره 🌸

چون میدونستم تاپیک حدیث  کساء هم هست شاید براتون سخت باشه 

زمان نذاشتم هر کسی خواست هر چند روز که خواست میتونه بخونه ✨️

سلام خواهرا نام کاربریتون برای یادآوری ،، هر روز تگ کنم ؟؟اگر خواستید بگید تگ کنم البته اگر فراموش ن ...

سلام عزیزم احتیاج نیست تگ کنی ان شاءالله یادم میمونه و میام اطلاع میدم هر روز 😘😘

سلام خواهرم 🌸به تاپیک خوش آمدید چند روز پیش در همین سایت ، یک متنی رو خوندم خلاصه ش این بود : قبل ...

۱۳ سال بیماری تحمل کردم دم نزدم

گفتم مصلحتتو شکر

دیگه از دیروز که آبرومون رفت بریدم

برام دعا کن مهربون

سلام عزیزم احتیاج نیست تگ کنی ان شاءالله یادم میمونه و میام اطلاع میدم هر روز 😘😘

ان شاءالله خواهر جان 🌸😍

سلام خواهر جان اشکالی نداره 🌸چون میدونستم تاپیک حدیث کساء هم هست شاید براتون سخت باشه زمان نذاشتم ...

خدا خیرت بده عزیزم به خاطر تاپیک خوبت💚

پس هر وقت تونستم خوندم میام اعلام میکنم ممنونم مهربونم 🙂

سلامت و حاجت روا باشید 

التماس دعای فراوان 🤲

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
2810