2777
2789

چندروزه اینجوری شده خونمون طوری که همه حسش کردیم هرچی تمیز کاری میکنیم سعی میکنیم درستش کنیم ولی بازم واسمون انرژیش سنگینه

مشکل از چیه باید چیکار کنیم دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

طلسم و جادو اینا تو خونه تون نیس؟به این چیزا اعتقاد دارید؟ از طلسم و حادو استفاده کردید؟ یکی از این عوامل میتونه این باشه

عامل دیگه انرژی درونی خودتونه که میتونه روی انرژی خونه تاثیر داشته باشه 

اهنگای غمگین و دعوا و فیلم و ویدیو های غمگین میتونه انرژی خونه تونو سنگین و منفی کنه

خونه مامانم خیلی انرژی مثبت داره چون مامانم قرآن ،دعا میخونه ولی خونه خودم انرژی منفی داره بعضی وقتا قشنگ حس میکنم فضا سنگینه

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
طلسم و جادو اینا تو خونه تون نیس؟به این چیزا اعتقاد دارید؟ از طلسم و حادو استفاده کردید؟ یکی از این ...

نه ازینکارا نمیکنیم

چندروز پیش رفت امد خونمون زیاد بود

احتمالش هس انرژی مال اونا باشه؟

پنجره هارو باز کن. شمع روشن کن. تو گوشه های خونه صدای بلند مثل کف بزن. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نه ازینکارا نمیکنیمچندروز پیش رفت امد خونمون زیاد بوداحتمالش هس انرژی مال اونا باشه؟

وای آره. خونه ی ما کسی بیاد حتما چن ساعت درو پنجره هارو باز میزارم جریان هوا عوض شه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
2809