2777
2789
عنوان

خواهر شوهر مهربون من

557 بازدید | 33 پست

بچه گربه تو کوچه رو دستش ماشین رفته بود شکسته بود این برده بودنش دستشو جراحی کرده بودن هزینه اش ۳تومن میشد اما دکتر گفت ک چون کار خیر انجام میدید ۲تومان گرفت 🥲 خیلی خانوم مهربونیت هستش راسته ک میگن خدا ب دل آدم نگاه می‌کنه بهش زندگیه خوب میده انشاالله همیشه خوشبخت باشه ✨

۲ تومن چقد عجیب اینهمه بدبختی بین انسان ها هست 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دستش درد نکنه 🥲

دیشبم ی خانومه تاپیک زد شوهرش با ی بچه گربه تصادف کرد دستش قطع شد 4 میلیونم هزینه عمل داد دیگه شرایط نگهداریشو نداشت دنبال یکی بود کاش پیدا میشد 🥲

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

حتما پولداره

اره خداروشکر خدا براش بیشتر کنه اما ایشون کلا آدم مهربونی هستن خیلی خیلی با همه مادر شوهر خدا بیامرزمم همینجوری بود مثلا می‌رفت مشهد برای خودش هیچی نمیخرید برای بچه های فامیل و آشنا ک وضعیت مالی خوبی نداشتن لباس اینا می‌خرید 🥲

دستش درد نکنه 🥲دیشبم ی خانومه تاپیک زد شوهرش با ی بچه گربه تصادف کرد دستش قطع شد 4 میلیونم هزینه عم ...

اره بعضیا خیلی مهربون هستن خدا هم ی جایی براشون میسازه ک کیف میکنن✨🥲

انسانیت خودشه نشون میده

اینقد آدم فقیر هست که جوونن و میبینی آخر شب از تو سطل آشغالا پلاستیک و چیزی برمیدارند آدم گریش میگیره جای تاسفه بعد بخاطر یه گربه دو تومن پول بدی نمی‌دونم من باشم ترجیح میدم به یه آدم و هم وطن کمک کنم

چقدررر کار خوبی انجام داده ..خداروشکر برای وجود همچین آدمایی..

اره من واقعا همیشه خیلی با کاراش خوشحال میشم خود نما هم نیست سنشون هم بالاس پسرش یک سال از من بزرگتره اما خیلی خیلی قلب مهربونی داره تو همه چی 

اینقد آدم فقیر هست که جوونن و میبینی آخر شب از تو سطل آشغالا پلاستیک و چیزی برمیدارند آدم گریش میگیر ...

ایشون به فقرا هم خیلی کمک می‌کنه ب چشم‌خودم دیدم اما اون گربه از درد بمیره ؟ گناه داره و اینکه اون جوون میتونست معتاد نشه عزیزم من خودم ی معتاد غذا بخواد هرچی بخواد براش میخرم اما پول بهش نمی‌دم فقط ب بچه ها پول میدم

2809