2777
2789
عنوان

تو حموم چیکارا میکنید دخترااا

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 62 پست
اول خیس میخورم بعد کیسه جادویی با سفید اب دو دوررر 🤣

سفید اب چجور استفاده میکنی من موفق نشدم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
من تو حمام همین کارا رو میکنم کیسه هم میکشم ک پوست مرده بره و لیف میزنم به جای شامپو بدن و سنگ پا می ...

لیف و کیسه هردوتا رو استفاده میکنی؟

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شامپو بدن بزن اسکراب کن اگه دوست داشتی اومدی بسرون ماست بدن استفاده کن یا لوسیون

برای بوی عرق خیلیا پیشنهاد نمیکنن اما من خودمم مثل شما یکساعت بعد حموم عرق میکردم خیلی مام با برندایخ مختلف امتحان کردم هیچکدوم اندازخ پماد زینک تاثیر نکرد خیلی خوبه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

واسه بوی عرقت 

بگم منم عین تو بودم

یه پودری از عطاری خریدم میزنم بعد حموم زیر بغلم اصلا بو نمیده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
2804
چه نوع فیلمهایی رو بازی میکنی🙄😏🤭😅

تا الان تئاتر های رومئو و ژولیت هملت فرزند نفرین شده سقوط و زی زی گولو برای شامپوها و لیف های بزرگوار اکران شده

نی نی سایت عزیز امضامو پاک کردم الان میتونید جای خالی امضام تبلیغ بذارید😊🤬                                               

واسه چربی پوستتم سفید اب شتر مرغ بزن اونم عالیه من از عطاری خریدم

واسه سفیدی بدن هم تو حموم به خودم سدر میزنم اینم نتیجه دیدم خیلی خوب بوده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

زیربغلت و شیو کنی و دئودورانت خوب استفاده کنی بد نمیگیری دیگه .بعد حمومم بادی اسپلش بزن .دیگه طبیعیه آدم بعد دوروز نیاز به حموم داشته باشه

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
ای جونم موفق باشی ذوق کردم ازحس و حال هنریتون

ممنونم ازتون ولی کاش تو واقعیت هم همینقدر استعداد و شانس برا موفق شدن داشتم من حیف شدم واقعا🥲😂😂

نی نی سایت عزیز امضامو پاک کردم الان میتونید جای خالی امضام تبلیغ بذارید😊🤬                                               
ادویه و فلفل کمتر بخور.آب به اندازه بخور.و زیر بغلتو حنا و ابلیمو قاطی کن بزن داخل حمام عرقت بو نمید ...

چه جالب مگ فلفل تاثیر داره 

من عاشق تندی ام همه غذا هام در کنارش دو سه تا فلفل بزرگ تند میخورم کلا عذایی ک من میخورم هیچکس نمیتونه بخوره بسگی تنده

2809