2777
2789

اصلا نمیتونم درس بخونم تو ذهنم پر حرفه پر صداس همش ذهنم درگیر چیزایی ک تو اینستا یوتیوب دیدم چیکار کنمممم؟؟؟ 

ی کلمه نمیتونم درس بخونمم انگار تو ی عالم دیگم 

وو روز کامل درس نخوندم همش اینستا بودم الان اینجوری شدم از صبح اصلا نمیتونم تمرکز کنم بگید چیکار کنمممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱ استفاده از اینستا رو کم باید بکنی۲ یه کاغذ بذار کنارت افکار مزاحم رو بنویس تا بعدا توی تایم استراح ...

۲ رو انجام میدم کمکم میکنه افکار مزاحم رو دور کنم از خودم

2804
شما کنکور دادین؟

خواهرم کنکور داره 

گوشیشو گرفتیم اخرهفته هام یه ساعت میزاریم بره بیرون 

اوایل خودش گوشیشو بهم داد بردارم اما همش میرفت سراغشو بیقرار بود منم زدم تمام برنامهاشو حذف کردم تا اروم گرفت

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
روزی چند ساعت درس ‌میخونه

ساعتی نمیخونه مبحثی میخونه ساعتی که میخوند کلا سه ساعت تو فکر بود بعد میگفت ده ساعت خوندم 

مثلا هرروز یه گفتار زیست با تست 

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
باید گوشیت بزاری کنار خیلی واضح😐

با گوشی به هیچی نمیرسن چرا قبلا بچها راحتتر قبول میشدن هر مدرسه ده تا قبولی داشت 

چون فکر و ذکر بچه همش درس بود 

خودتو گول نزن اسی یا بشین توی اینستا یا یه سال از این برنامه ها دست بکش بعد کنکور اصلا چهارتا اینستا نصب کن تمام فکرت درگیره