2777
2789
عنوان

سریال کره ای خانواده جدید رو کی دیده❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 46 پست
سیوان و مالسوک باهم ازدواج میکنن؟؟چون حرف خواستگاری و اینا پیش میاد.

وای یادم رفته 

فکر کنم دیگه نشون میده این میره سربازی برگرده بعد

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

وای من تو تلوزیون با دوبله دیدم😂 با اینکه خیلی سانسور داشت ولی بینظیر بود دیگه مثلش نمیاد

میگن توی بدون سانسور مالسوک و سیوان فاجعه کرده بودن.

از زمین خوردن کسى شاد مشو که نمیدانى گردش،روزگار براى تو چه در آستین دارد!☕️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یادم رفته فکر کنم دیگه نشون میده این میره سربازی برگرده بعد

همدیگه رو دوست داشتن؟

عشقشون واقعی بود؟

اسم کاربریت چیهه؟ جاده انار؟جد هانار؟

😭😭😭😭چه سمی خوندیشششش🥲🥲😂😂

اینجا نمیشد حروف بزرگ گذاشت

Jade Haner

جِید هانر اسم و فامیله🥲😂🩷

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

2805

با سانسور از صدا و سیما 

سیوان و مالسوک نامزد میشن تا بعد از سربازی پسره ، 

اینی هم که میگی فاجعه کرده بودن فکر نکنم چون از تلوزیون خود کره جنوبی هم پخش شده و صحنه هاش در حد همون بوسه و بغل هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
همدیگه رو دوست داشتن؟عشقشون واقعی بود؟

اره عاشق هم بودن 

یه جوری میپرسی منم داری به شک میندازی

شیش هفت سال پیش دیدمش😭😂

باید یه بار بشینم با زیرنویس بدون سانسور ببینمش

من چند قسمت تو اینترنت دیدم بدون سانسور و با زیرنویس مالسوک و سیوان ............ فاجعه کرده بودن واقعا نمیدونم چجوری بگمممم.

من چند قسمت تو اینترنت دیدم بدون سانسور و با زیرنویس مالسوک و سیوان ............ فاجعه کرده بودن واق ...

اسماشونو یادم نمونده اینا کیا بودن

من شبیه معجزه‌م شبیه صبر.👑 #برای_آزادی_پسر_طبیعت
با سانسور از صدا و سیما سیوان و مالسوک نامزد میشن تا بعد از سربازی پسره ، اینی هم که میگی فاجعه کرده ...

ل،ب دادن هم داشتن.

قسمتای آخر مادر سیوان به سیوان که دار میره سربازی میگه زود دوران سربازی رو سپری کن مالسوک رو با این شرایط تنها نذار.

نمیدونم دقیق چی گفت ولی فکر کنم مالسوک حامله بوده.

اسماشونو یادم نمونده اینا کیا بودن

مالسوک خواهر گینام (پسره که تو بچگی گم شده) سیوان برادر زن گینام. 

ل،ب دادن هم داشتن.قسمتای آخر مادر سیوان به سیوان که دار میره سربازی میگه زود دوران سربازی رو سپری کن ...

لب واسه اونا عادیه 

شاید ترجمه اشتباه بوده مادر سیوان از مالسوک متنفر بود عاشق اذیت کردنش بود 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
لب واسه اونا عادیه شاید ترجمه اشتباه بوده مادر سیوان از مالسوک متنفر بود عاشق اذیت کردنش بود

نه دوزبانه اش رو هم دیدم همین بود.

آخراش آشتی میکنن یون‌هی و مالسوک بعد با مادر سیوان هم خوب میشه که نامزد میشن.

2809