2777
2789
بنظرم ۵۰درصر

خیلی وقتا افرادی که اطلاعاتی ندارن ادم رو گمراه میکنن فقط

من وکیل و سردفتر نیستم

اما شغل حقوقی ای دارم و هم رشته شما هستم و با هردو گروه برخورد داشتم

بستگی به روحیه شما و البته سرمایه اولیه ای که دارین داره

اگه ادم بسیار با دقت هستین (چون کم بودن دقت تو سردفتری خیلی خیلی بیشتر از وکالت جبرانش سخته) و سرمایه برای دفتر و تجهیزش دارین و البته فردی هستین که حوصله بحث و جدل هایی که قطعا تو وکالت هست ندارین سردفتری

اما اگه سرمایه خوبی ندارین و روحیه یکجانشینی هم ندارید و بیشتر تنوع داخل اون شغل براتون مهمه وکالت

البته که اگه از این چیزا بگذریم و برسیم به درامد حتی الان که میگن اوضاع سردفتری مثل قبل نیست بازهم سردفتری درامد بهتر و تضمین شده تری رو داره

من خودم به عنوان یه خانم اگه میخواستم بین این دو انتخاب کنم قطعا سردفتری انتخابم بود

اما شما محض اطمینان با چندتا سردفتر و وکیل (تازه کار نباشه ترجیحا) مشورت کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جسارتا حقوق دادیار با۵سال سابقه چقدره

دقیقا نمیدونم اما ۳ سال پیش اجرای احکام کیفری بودم حقوق قاضی اجرای احکام که یه خانمی بودن و دادیار ۱۷ تومن بود اما سابقه کار ۲ یا ۳ سال بود

کلا نهایتا ۲۵ هست دادیار طبق شنیده هام

الان دادسرا نیستم و خبر ندارم.

حقوق قاضی به بالاترین مقدار چقدرا

قاضی دیوان عالی کشور بالاترین حقوق رو داره که من اطلاعی ندارم

تا تجدیدنظر میدونم که بین ۴۰ تا ۵۰ هست حالا با کسورات چقدر میشه نمیدونم عزیزم