شوهرم همیشششه میگفت من از۷ سالگی پدر مادرم میبردنم کارگری و فلان و بهمان همیشه میگه خرج تحصیل و دانشگاه و همه چیزم و خودم دادم و هیچوقت ازاونا پول نگرفتم ولی الان هی میگه باید به پدر مادرم کمک کنم زحمت هاشونو جبران کنم منم گفتم کدوم زحمت تو که از ۷ سالگی بردنت کارگری اونقدر کارگری کردی الآنم که برا خودت به جایی رسید هنوووز اون خوی کارگری تو وجودته بهش برخورد الان باهام قهره و حرف نمیزنه منم اصلا منتش نکشیدم بدرک 😑😑😑
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بد حرف زدیاینجوری دیگه هیچی از گذشته و خانواده اش نمیگه چون میدونه میکوبی تو سرش
آخه نمیدونی که حاضرع از زندگیمون بکنه بخاطر اونا خدا شاهده یه پولی گذاشته بود کنار برا کت و شلوار دو دستی تقدیم باباش کرد باز هیچی نگفتم هر کاری براشون میکنه چیزی نمیگم ولی هی ول ول نمیکنه میگه باید کمکشون کنم باید جبران کنم دقیقا چی رو میخواد جبران کنه نمیدونم با فقر و نداری و کارگری بزرگ شده الآنم هر چی شده و بدست آورده که چیز زیادی هم نیست با زحمت خودش بوده