2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تخصص جراح عمومی داریم بعدش میتونی جزاح قلب یا جراح تخصصی چیز دیگه ای بشیولی نوروسرجن خودش یه تخصص جد ...

اها یعنی کسی که تخصص جراح عمومی خونده باشه میتونه جراحی کنه؟ خب چه عمل هایی میتونه؟ جراح قلب فقط میتونه جراحی قلب کنه؟

از قلب سخت تره؟

فک نکنم چون امروز داشتم میخوندم قلب سخت تر و درآمد بیشتر به درد آقایون بیشتر میخوره و نوروسرجری آسونتر و درآمد کمتر به درد خانوما بیشتر میخوره

اها یعنی کسی که تخصص جراح عمومی خونده باشه میتونه جراحی کنه؟ خب چه عمل هایی میتونه؟ جراح قلب فقط میت ...

نه متخصصای دیگه هم میتونن متخصصای داخلی و گوش حلق و بینی و اورولوژی هم جراحی میکنن ولی جراحای عمومی خیلی تخصصی ترن اتنداشون واقعا باسوادن 

فک نکنم چون امروز داشتم میخوندم قلب سخت تر و درآمد بیشتر به درد آقایون بیشتر میخوره و نوروسرجری آسون ...

وای من عاشقهههه قلبم ینی مطمئنم اگگگگگ پزشکی بیارم(برام دعاااا کنین امسال کنکور دارم🥺🥺💞)برا تخصص میرم قلب

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
فک نکنم چون امروز داشتم میخوندم قلب سخت تر و درآمد بیشتر به درد آقایون بیشتر میخوره و نوروسرجری آسون ...

قلب باید تا ۴۰ سالگی درس بخونی کی حوصله دارههه

من زیر همین هفت سالشم زاییدم

قلب باید تا ۴۰ سالگی درس بخونی کی حوصله دارهههمن زیر همین هفت سالشم زاییدم

عه شما پزشکی میخونینننننن؟الان عمومیو تموم کردین؟تخصص دارین میخونین؟

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
قلب باید تا ۴۰ سالگی درس بخونی کی حوصله دارهههمن زیر همین هفت سالشم زاییدم

اره کلا پزشکی به درد عاشقای درس میخوره

و اینکه من آخرش نفهمیدم کسی که بخواد یه جراح قلب شه باید چه مسیری طی کنه؟

شما کجا پزشکی میخونید؟

اره کلا پزشکی به درد عاشقای درس میخورهو اینکه من آخرش نفهمیدم کسی که بخواد یه جراح قلب شه باید چه مس ...

علوم پزشکی البرز 

اگر بخوای جراح قلب بشی اول باید پزشک عمومی بشی

بعدش طرحتو میری دو یال مناطق محروم

بعدش آزمون دستیاری میدی رزیدنت جراحی عمومی میشی

بعد جراحی قلب