2777
2789
عنوان

شیرنخوردن نوزاد تو بیداری😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 43 پست
سلام بچه همسایه منم تو همین سن اینجور شد گف دو هفته بود خوب شد بنده خدا مجبور شد غذا خور کردش سرلاک ...

اخه تو سه ماهگی که نمیشه کمکی داد فوقش برا بچه ای که رفلاکس و الرژی داره دیگه چهارماهگی میگن کمکی بدین اونم با مشورت دکتر 😞 بعدشم جای شیرو پر نمیکنه که

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا منم هم سینه ام نوک نداشت هم دخترم نخورد اونقدر گریه کرد گشنه موند بازم نخورد دیگه شیرخشک دادم شی ...

عزیزم دختر منم همین مشکل رو داشت. یبوست داره؟شیر رو پنیری یا جهشی بالا میاره؟بدنش و صورت دونه قرمز داره؟

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
عزیزم دختر منم همین مشکل رو داشت. یبوست داره؟شیر رو پنیری یا جهشی بالا میاره؟بدنش و صورت دونه قرمز د ...

یبوست نه بدنش و صورتش هم هیچی نداره فقط چند روزیه دور مقعدش قرمز شده بود اونم پماد زدم یکم بهتر شد، شیرهم اوایل جهشی بالا میاورد الانم در حد خیلی کم گاها بالامیاره اما دیگه جهشی نیست، یه ماهه اس امپرازول میدم ولی رفلاکسش بهتر نشده همش میاد تو دهنش😞😞😞😞

خیلییی😞 کارم شده گریه ، هم اعصابم خورد میشه هم ناراحت و داغون و نگرانم، مخصوصا که‌ تو شهر دور و تنه ...

من این دورانو گذروندم تلاشتو بکن مابینشم بدوش شیرتو ک عذاب وجدانت کم باسه ک شیرتو‌بخوره

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
یبوست نه بدنش و صورتش هم هیچی نداره فقط چند روزیه دور مقعدش قرمز شده بود اونم پماد زدم یکم بهتر شد، ...

ببین عزیزم من این مسیر رو گذروندم خیلی سخته باید صبر و تحملت رو بالا ببری. چه شیر خشکی بهش میدی؟بعد از شیر خوردن دهنش رو مثل ادامس جویدن میکنه یا مثلا از خواب بپره با گریه؟

خیلییی😞 کارم شده گریه ، هم اعصابم خورد میشه هم ناراحت و داغون و نگرانم، مخصوصا که‌ تو شهر دور و تنه ...

گریه نکن درست میشه بهت یاد میدم چطوری بهش شیر بدی

ببین اول براش یک شیشه شیر خوب بگیر بعد بچه های که اعتصاب شیر میکنن یا رفلاکس دارن یا الرژی. اس امپازول ۵میدی؟اگر اره هم صبح بده هم شب تا دو ماه. براش صدای سشوار بزار جای تاریک و خنک گیج خواب که شد بهش شیر بده حتما میخوره

2810