2777
2789
بله فکر کنم کم چون سونو نرمال بودموی زائد روی چونه و گردن، جوش و افزایش وزن داری؟یا فقط پریود نامنظم ...

نه همه علائمشو دارم موی زیر چون هم زیاده و ضخیم چاقی شکم و موی زائد دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارویی لازم نیست برا مصرف دریته؟

دارو نمیدونم تجربه ندارم 

ولی درمانشو میفرستم هرچقدر تونستید رعایت کنید 

درمان #کبد_چرب:

🔶 کسی که دچار بیماری کبد چرب هست اول از همه اگه اضافه وزن داره باید وزنش رو 5 الی 10 درصد در طول زمان کاهش بده.

🔹 داروهای شیمیایی که مصرف میکنید رو به حداقل برسونید.

این موارد در جیره غذایی تون باشه:

✅ تمشک تازه، توت فرنگی غیر براق و طبیعی، کلم بروکلی خام. مصرف روزانه زردآلو یا برگه زردآلوی خشک شده که البته بدون گوگرد باشه.

زردآلو برای تصفیه کبد بسیار مفید هست.

🍇🌷 مصرف میوه جات طبیعی و رسیده و سبزی جات تازه و سالم در وعده های غذایی.

در حد امکان نان سبوس دار مصرف کنید.

مصرف این موارد هم به این شکل هست که 

🟩 صبح ناشتا: یک عدد زردک

🟩 بعد از ناهار یک عدد زردآلو یا برگه زردآلو

🟩 بعد از شام یک عدد سیب رسیده شیرین

🔹 هر روز 4 لیوان آب جوشیده ولرم بنوشید.

✅ هر روز دو لیوان آب سیب طبیعی و یک عدد کدو خورشتی با پوست مصرف شود. حالا یه به صورت رنده شده و خام یا به صورت پخته شده.

🔶 حجامت خاص از لاله ی گوش فقط یک بار توصیه میشه.

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دارو نمیدونم تجربه ندارم ولی درمانشو میفرستم هرچقدر تونستید رعایت کنید درمان #کبد_چرب:🔶 کسی که دچار ...

🔹 یکی از درمان های #کبد_چرب که ساده هست:

❇️ هر روز هفت برگ کاسنی همراه با ناهار میل کنید. این موجب درمان کبد چرب میشه.

یه درمان دیگه:

❇️ هر روز عصر ساعت 5 یک لیوان عرق شاتره بنوشید.

🔹🔹🔹

یکی از درمان های بسیار عالی برای کبد چرب هم گرید یک و دو و سه اینه که 

همراه با غذا یک قاشق چایخوری چهار زیره مصرف کنید.

💥 و بعد از شام یک قاشق چایخوری سیاهدانه مخلوط با عسل طبیعی رو به صورت جویدنی بخورید. پودرش نکنید. همینجوری بجوید و میل کنید.

این دارو یه فایده بسیار عالی دیگه هم داره. اینکه سنگ و شن کلیه و مثانه رو نابود میکنه!

✅ هر کسی سنگ مثانه یا کلیه داره این دارو رو مرتب استفاده کنه تا معجزاتش رو ببینه...

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دکتر نگفت چه روزی بدم🥲

تو سونو رحم و تخمدانتون نوشته تخمدانها سایزشون نرماله

من که تنبلی خفیف دارم سایزشون ببشتر شده نسبت ب سونو دوسال پیشم 

آقا منم بفرستم؟سونو تیروییدمه

بفرستید شاید بتونم کمکی کنم 😅

من ازمایش تیرویید ساده ای داده بودم 

سونو ندادم تاحالا 

تو سونو رحم و تخمدانتون نوشته تخمدانها سایزشون نرمالهمن که تنبلی خفیف دارم سایزشون ببشتر شده نسبت ب ...

من کیست۸سانتی و افزایش تنبلی داشتم پارسال حالا نیمدونم چیکار کنم

نه همه علائمشو دارم موی زیر چون هم زیاده و ضخیم چاقی شکم و موی زائد دارم

این نشونه تنبلیه نمیدونم چرا سونوگرافیه نگقته فولیکول ریز دارید 

این سونو قبلمهاین سونو جدیدم

ممکنه کم کاری تیرویید داشته باشید یا بیماری خودایمنی هاشیموتو