2777
2789

شیر خودم رو میخام بدوشم بریزم تو شیشه به بچم بدم چون سینم رو نگرفت اصلا

اگه شیرم رو بزارم تو یخچال در میارم  چند دقیقه بزارم تو آب جوش؟

و اینکه اگه نخام بزارم تو یخچال شیر دوشیده شدم رو با همون دما میتونم بدم به بچم؟یا اونو هم باید گرم کنم؟

چون نوشته شیر دوشیده شده دو سه ساعت تو دمای اتاق میمونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیر دوشیده شده رو نباید تو آب جوش بذارین. باید تو دمای اتاق بذارین کم کم خودش آب بشه. اونی که تازه دوشیده شده نیاز ب گرم کردن نداره 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شیرخشک هم چیز خوبیه ها

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

من‌دیروز اتفاقا از دکتر پسرم پرسیدم چون میخواستم برم دندونپزشکی و شیرم رو قبلش بدوشم چی کنمگفت شیرتو میدوشی با شیشه میزاری توی‌یخچال،  بعد برای گرم کردن یه اب جوش میاری بعدش خاموش میکنی و شیشه رو چند دقیقه تا گرم شدن شیر میزاری توی اب جوش

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

شیر دوشیده شده رو نباید تو آب جوش بذارین. باید تو دمای اتاق بذارین کم کم خودش آب بشه. اونی که تازه د ...

نه منظورم شیر دوشیده یخ زده نبود.شیری که پوشیدم تو یخچال گزاشتم رو نمی‌دونستم چقدر باید تو آب جوش بزارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من‌دیروز اتفاقا از دکتر پسرم پرسیدم چون میخواستم برم دندونپزشکی و شیرم رو قبلش بدوشم چی کنمگفت شیرتو ...

آخه بچه که بیدار میشه همون موقع شیر میخاد تا بخاد گرم بشه کلی طول می‌کشه بچه از گریه هلاک میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه بچه که بیدار میشه همون موقع شیر میخاد تا بخاد گرم بشه کلی طول می‌کشه بچه از گریه هلاک میشه

تو اب جوش بزاری سریع گرم میشه 

نمیخوای جوش بیاری که خیلی طول بکشه‌‌ یکم بابد گرم بشه دیگ

تو اب جوش بزاری سریع گرم میشه نمیخوای جوش بیاری که خیلی طول بکشه‌‌ یکم بابد گرم بشه دیگ

آهان ممنون.

اونوقت اگه نخام بزارم تو یخچال چقدر تو‌دمای محیط سالم میمونه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شیرخشک هم چیز خوبیه ها

اون هم تا آب جوش بیاد و ولرم بشه کلی داستان داره.از طرفی خب من سینه هام شیر داره چه کاریه شیرخشک بگیرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آهان ممنون.اونوقت اگه نخام بزارم تو یخچال چقدر تو‌دمای محیط سالم میمونه؟

نمیدونم اینو باید از خود دکتر بپرسی عزیزم

اون هم تا آب جوش بیاد و ولرم بشه کلی داستان داره.از طرفی خب من سینه هام شیر داره چه کاریه شیرخشک بگی ...

من وقتی شیر میدادم سرچ کردم که تو محیط و یخچال و فریزر چقد میمونه... فک کنم تو دمای محیط پنج ساعت بود شایدم کمتر دقیق یادم نیست

اون هم تا آب جوش بیاد و ولرم بشه کلی داستان داره.از طرفی خب من سینه هام شیر داره چه کاریه شیرخشک بگی ...

نیاز نیست هربار اب بزاری جوش بیاد ی فلاکس اب جوش یدونم اب جوش خنک هم اندازه میریزی درست میکنی البته که من میزارم اب جوش دماش متعادل میشه میریزم داخل فلاکس دیگه دوتا لازم نیست شیر خودتم مدام باید بدوشی وگرنه سریع خشک میشه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
2810