خانما میشه برنج هندی دانه شکسته رو کته ای درست کرد؟
یه دستور دارم نمیدونم درسته یا نه
یه پیمانه و نصف برنج و یک پیمانه اب و نمک بزاربجوشه بعد ابش خشک کن دم کن
درسته این؟چطور میشه بار اولمه
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من واسه برنج ایرانی به ازای هر پیمانه برنج یکی و نصفی آب میریزم خیلی خوب میشه
ایرانی و هندی فرقی نمیکنه مگه دانه شکسته هستا؟؟
برنج هندی واسه کته خوب در نمیاد بو میده آبکش درست کن ولی دستور کته واسه برنجای دیگه به ازای یک پیمان ...
خیلی خوب با برنج دیگه ای درست میکنم مرسی
معمولا به ازای هر پیمانه برنج یک و نیم پیمانه آب لازمهحالا اگه هندیه و دیر جوش یکم آب اضافه بریز
مرسی
چنبار بشور بریز تو قابلمه. ی بند انگشت یعنی نصف انگشت آب بریز و نمک و روغن بزار با شعله ملایم بپزه حواستم باشه سرنره ، در قابلمه رو نیمه باز بزار سر نره. بعد که آبش کشیده شد (اگه دیدی میخایی نرم تر بشه ی کوچولودیگه آب اضافه کن) دم بزن و کره بزار روش ویا روغن زیرشم شعله پخش کن . خیلیم زود دم میکشه