2777
2789
عنوان

همونی هستم که بابت شرایط دوقلوهام بستری شده بودم وضعیت این هفته 🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 39 پست

عزیزم این روزا میگذره کاملا درک میکنم چه استرسی دارید ولی شما تمام سعی رو کردید و آمپول ریه هم زدین اگه یک درصد هم زود بدنیا بیان هیچ اتفاقی براشون نمیوفته با این فکر خودوتون رو آروم کنید اگه امکانش هست ۴ مغز خام هر روز استفاده کنید 

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله به سلامت بغلش بگیری منم دوقلو دارم می‌دونم چقدر دوران بارداری استرس کشیدم برات صلوات میفرست ...

قربون مهربونیت جانم انشالله خدا عزیزاتو حفظ کنه انشالله توکل برخدا و سادات

یکی از دوستام پنج قلو داره.همون اول دکترا جوابش کردن و گفتند بچه ها نمیمونن بیا بارداری را ختم کنیم.اومد به خدا سپرد و تا ماه آخر خوابید تو خونه.نمیگم سختی نکشید که خیلی کشید کوچکترین بچه فقط ۶۰۰ گرم بود وقتی به دنیا اومد.دستگاه و ماساژ و ....

الآن ۱۱ سالشونه و هر پنج تا سالم.خدا نگهشون داره.خدا بچه های شما را هم به سلامت بذارع تو آغوشتون

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
یکی از دوستام پنج قلو داره.همون اول دکترا جوابش کردن و گفتند بچه ها نمیمونن بیا بارداری را ختم کنیم. ...

کار خدا انشالله نشد نداره امیددارم ناامیدم نمیکنه دوسه نفرم واسم خوابای خوبی دیدند از ائمه وسادات انشالله خدا معجزه کنه واسم وسادات دست شفا به سر دوقلوهام بکشند سلامتیشون باشه ممنونم از دعای خیرتون

کار خدا انشالله نشد نداره امیددارم ناامیدم نمیکنه دوسه نفرم واسم خوابای خوبی دیدند از ائمه وسادات ان ...

انشاالله خدا حفظشون کنن

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
ان شاءالله به حق امشب وبه حق حضرت زهرا بچه هات صحیح وسلامت میان توی بغلت توکلت به خداباشه معجزه براش ...

انشالله یا خانم فاطمه زهرا معجزه از خودشون وخداوند انشالله

سال دیگه همین موقعه میای میگی وااااای این دوتا چرا انقد شیطونن من خسته شدم😁دلم خواب و استراحت میخوا ...

به فدای شیطونیاشون بشم همین آلانش وقتی به شکمم شیطونی میکنن میگم مامان دورتون بگردم قوی باشید همینجوری شیطونی کنه انشالله به دنیاهم میاید شیطونیاتون ازاین بیشترباشه