2777
2789
عنوان

niniyar5 niniyar3 من جواب میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2690 بازدید | 465 پست
کاش واقعاااا لاعقل ی امیدی به پاسخگویی بودمرسی❤️🙏🏻

💙💙💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامعمیقا تاپیکتون رو درک کردم.مخصوصا آن قسمتی که گفتین برای آزار کاربران و تحریک گفتن که تعلیقتون ک ...

سلام تماس با ما فقط جواب میده برای کاربریتون لغو شده باشه بخوایین برگرده وگرنه برید بگین من چرا لغو شدم جواب نمیدن چرا؟ چون الان دلیلش نوشته میشه مثل قبل نیست فقط تعلیق بشین 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای آینده میگم اگر کسی پست بدی داره بگذارین شیفت niniyar_2 با آن سه نقطه زیر پستش براش گزارش بزنین. ...

مرسی عکس گرفتم که جلوی چشمم باشه و ازش استفاده کنم❤️🙏🏻

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است

سلام تماس با ما فقط جواب میده برای کاربریتون لغو شده باشه بخوایین برگرده وگرنه برید بگین من چرا لغو ...

ممنون

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مرسی عکس گرفتم که جلوی چشمم باشه و ازش استفاده کنم❤️🙏🏻

خواهش می کنم.

💝💝💝

سلام عزیزم خوبی

سلام عزیزم تو خوبی؟خوشی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است

قربونت چیزی شده؟

هیچی توی تاپیک گپ مپ ی کاربره زن نما اومد توهین کرد بعد که افلاین شدم دیدم تاپیک ترکیده خودمم تعلیق شدم🙂

زیباست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچی توی تاپیک گپ مپ ی کاربره زن نما اومد توهین کرد بعد که افلاین شدم دیدم تاپیک ترکیده خودمم تعلیق ...

وااا😑

گزارش زدن دیگه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000     اصلا حوصله ندارم.......🥺

وااا😑گزارش زدن دیگه

خب زن مومن مگه ده نفر نباید گزارش بزنن؟پس این چی رو میرسونه ؟طرف هزارتا کاربری داره چون کسی آنلاین نبود توی تایپک !!

بعدشم نباید بدونن جریان چیه بعد تعلیق کنن؟؟

در عجبم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب زن مومن مگه ده نفر نباید گزارش بزنن؟پس این چی رو میرسونه ؟طرف هزارتا کاربری داره چون کسی آنلاین ن ...

عجب آدمایی پیدا میشنا

https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000     اصلا حوصله ندارم.......🥺

عجب آدمایی پیدا میشنا

همه که مثل خودمون گل نیستن😔😂

علف هرزم  پیدا میشه وسط گل 💔😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی نی یار شب خیلی الکی تعلیق میکنه من سر یه تاپیک قرمه سبزی که گفتم توش رب و سیب زمینی میریزیم اکانتم از بین رفت ،یه مریض اومد فحش داد بعدم شروع کرده بود گزارش زدن نی نی یار شبم نمیدونم با کدوم عقل ناقصش اکانت منو پاک کرده بود کلا !