2777
2789
عنوان

پدرشوهرم از خود شوهرم سختگیرتره

551 بازدید | 23 پست

مثلا برمیگرده میگه موهاتو بزار زیر یا میگه چادرت افتاده و فلان

درحالی‌که شوهرم اصن کاری نداره😒😐

من چیزی نمیگم بخش ولی رو اعصابمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل پدر شوهر من به شوهرم گفته زنت موهاش از پشت شالش بیرون همه دیده میشه شوهرمو گفته تو برو دختر خودتو جمع کن 😂😂😂آی دلمخنگ شد اولین بار بود شوهرم اینجوری تو روی خانواده و باباش ایستاد جنگ به پا شد 

زیاد تو دیدش نباش زیادم به حرفاش گوش نده

اگه هربار گوش بدی پرو تر میشه دخالت های دیگه ای هم اضافه میشه

باهاش دعوا بگیری میگن چته مگه چی گفته مرد بزرگیه اینجوری با اومده وووو میلیون ها حرف دیگه که دخالتش توجیه کنن

پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

برادر شوهر منم اوایل اینقدر گیر میداد که شوهر خودم گیر نمیاد منم یبار گفتم من خودم شوهرم دارم تو سخت گیری هاتو نگه دار برا زن خودت .الان زن خودش با بلیز شلوار می‌ره وای میشه وسط کوچه البته به ظاهر چادریه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
پس چکار کنم

میگم زیاد جلو چشمش نباش

تهش اینه خونشونی چادرت درست نگهدار 

اگرم چیزی گفت بگو باشه

پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍