2777
2789
عنوان

چقدددررر دماغ عملی

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست خودم نیست تازه چندتا دماغ عملی تو تالار دیدم خیلی ناز بودن 😭

اگه حس میکنی قیافه الانت برات خوشایند نیست میتونی عمل کنی ولی اینکه هرکی هر کاری کرد توام بکنی تا از خودت راضی باشی 

برمیگرده به درونت 

لطافت زنانه چیزیه ک خیلی از خانومایی که عمل کردن هم ندارن

روی انرژی زنانه ات کار کن

اگه حس میکنی قیافه الانت برات خوشایند نیست میتونی عمل کنی ولی اینکه هرکی هر کاری کرد توام بکنی تا از ...

نمیدونم چطوری روش کار کنم میبینم یکی موهاش رو قهوه ای رنگ کرد مثلا ناز شده میگم بزار منم رنگ کنم میبینم بکی موهاش مشکی میگم ن مو مشکی ناز تره

نمیدونم چطوری روش کار کنم میبینم یکی موهاش رو قهوه ای رنگ کرد مثلا ناز شده میگم بزار منم رنگ کنم میب ...

وای این خیلی بده که هرکی هرکاری کنه توام بخوای انجام بدی 

ببین خودت دلت چی میخواد 

پادکست گوش بده 

تو یوتیوب ویدیو های آنیا رو ببین 

پس چرا به نظرت اون عملی ها بهتر بودن که زانوی غم به بقل بگیری؟

خب اخه هرکی عیب داره زود عمل میکنه بعد مثلا ممکن دماغ من ک عیب خاصی نداره پیشش خیلی بهتر هم باشه ولی عوضش ظاهر من معمولی ب نظر میاد تو این زمونه هرکی نچرال بمونه زشت چون بقیه اینقدر ب ظاهرشون میرسن ک دیگ اصن ب چشم نمیای

خب اخه هرکی عیب داره زود عمل میکنه بعد مثلا ممکن دماغ من ک عیب خاصی نداره پیشش خیلی بهتر هم باشه ولی ...

پس در کل به نظرت ظاهرت کم داره نسبت به کسی که عمل کرده .من خودم همش اطرافیان میگفتن تو خوبی مشکلی نداری .ولی بالاخره کاره خودمو کردم رفتم و عمل کردم الانم حاشو میبرم هر وقت تو آیینه خودمو میبینم اعتماد به نفسمو تکمیل کرد