2777
2789
عنوان

کاش همه چیمو میدادم برمیگشتم😭

218 بازدید | 18 پست

کاش همه چیمو میدادم بر میگشتم به دو سال قبل کاش اون جواب بله رو نمی‌دادم خوب فکر میکردم 😔😭💔

خداااایا یا شاید این کارما هست من بدی کردم سه نفر سوختیم تو زندگی😔😭😭😭

مطلب خاصی به ذهنم نمیاد، فعلا قدر منو بدونید 

۳نفر کیه؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خواهرم پسر عموم و شوهرم

اها فکر کردم بچتو میگی

ولی من حاضر نیستم همه چیزمو بدم

مثلا اگه خدا دنیا رو هم بهم بده حاضر تیستم از بچه هام بگذرم 

با اینکه هر روز شوهرم عذابم میده

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

خواهرت شوهرتو دوس داشت و توهم پسرعموت رو ؟

نه خواهرم پسر عموم رو دوست داشت به خاطر اخلاق پسر عموم نزاشتم خواهرم باهاش ازدواج کنه منم یکی دیکه رو دوست داشتم ولی نمیدونم چی شد که با شوهرم ازدواج کردم 

فکر میکنم این کارما هست من بدی کردم واسه همین الان تو این وضعیتم

اها فکر کردم بچتو میگیولی من حاضر نیستم همه چیزمو بدممثلا اگه خدا دنیا رو هم بهم بده حاضر تیستم از ب ...

نه تازه ازدواج کردم بچه ندارم 

تاپیک قبلی رو بخون

[QUOTE=360506077]نه تازه ازدواج کردم بچه ندارم  تاپیک قبلی رو بخون[/QUOT

امکانش رو داری با مشاور صحبت کنی؟

به این فکر کن اگه رفتی و شرایط بدتر شد دیگه راه برگشتی نیست ها

[QUOTE=360506077]نه تازه ازدواج کردم بچه ندارم تاپیک قبلی رو بخون[/QUOTامکانش رو داری با مشاور صحبت ...

من تو روستا زندگی میکنم دسترسی به مشاوره ندارم 

یه شماره بود قبلا مشاوره رایگان الان یادم رفته

من تو روستا زندگی میکنم دسترسی به مشاوره ندارم یه شماره بود قبلا مشاوره رایگان الان یادم رفته

از سرچ سایت دربیار

حتما تو تاپیک ها هست

سعی کن برگردی پیش همسرت

روزا خودتو با آشپزی و تمیز کردن خونه و دوش گرفتن و آرایش کردن بگذرون 

شبا هم فیلم دانلود کن یکم تنقلات حالا ذرت و چایی و هرچی داری قشنگ بچین تو ی ظرف قشنگ باهمسرت فیلم تماشا کن و بخور

هم دل همسرت به زندگی گرم میشه هم خودت

وسایل کیک بخر .کیک بپز

پنکک درست کن

ژله درست کن

همه رو نه تو ی روز

مرتب برا خودت کار بتراش

اگه بتونی چندتا گلدون طبیعی بگیری بهشون برسی خیلی برا روحیت خوبه

از سرچ سایت دربیارحتما تو تاپیک ها هستسعی کن برگردی پیش همسرتروزا خودتو با آشپزی و تمیز کردن خونه و ...

منم میخوام همین کارهارو انجام بدم ولی چجوری نه آشپزخانه دارم نه حموم دارم نه وضع مالی خوبی دارم گیر آدمهای نفهم افتادم انگار تو عصر قاجار زندگی میکنن 😭

منم میخوام همین کارهارو انجام بدم ولی چجوری نه آشپزخانه دارم نه حموم دارم نه وضع مالی خوبی دارم گیر ...

آخ عزیزم

این شرایط رو مگه قبل عقد نمی دونستی؟

حق داری .افسرده شدی

خب کجا غذا درست میکنی؟

نمیتونین شرایط رو تغییر بدین؟

وام ازدواج رو نگرفتی?