2777
2789
عنوان

گریه ی من پیش شوهرم

226 بازدید | 9 پست

دیشب از وقتی شوهرم اومد خونه دلم گرفته بود.رفتیم بیرون یه نیم ساعتی و اومدیم ولی بازم دلم گرفته بود.اونم همش تو اینستا بود.چند بار بهش گفتم دلم گرفته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی فکر کرد همینجوری میگم.من از فکر خیلی چیزا توی آینده دلم گرفته بود از صبحش.

آخرش رفتم پیشش گفتم دلم میخواد گریه کنم کلی گریه کردم و از نگرانی هام گفتم آخرش اشک اونم در آوردم.بهم دلداری داد که نگرانی هام بی مورده‌و قرار نیست هیچ کدوم از اون اتفاقا بیوفته.

الآنم از صبح بیدار شدم حالم بده به خاطر دیشب.چرا آدم بعضی وقتا بی خودی دلش میگیره آخه؟

من خیلی از آینده میترسم کلا.در مورد مشکلات خانواده هامون.مشکلات خودمون و این چیزا.یهو همه این ترسا و نگرانی ها جمع میشه یک دفعه میریزم بیرون.دیشب حتی گفتم میترسم جنگ بشه.می ترسم بچه دار بشیم آینده اش خوب نشه.خیلی به این چیزا فکر می کنم 

من خیلی از آینده میترسم کلا.در مورد مشکلات خانواده هامون.مشکلات خودمون و این چیزا.یهو همه این ترسا و ...

خیلی تقصیر شما نیست

این روزها همه نگران هستن. سایه  شوم و مخوف جنگ مدتیه که روی سر مردم ما پنجه انداخته و عموم مردم ترسیدن که حق دارن

ولی سعی کنید مسائلی که شما هیچ نقشی در اون ندارید رو خیلی بهش فکر نکنید. خودتون رو با فعالیت های مختلف مشغول کنید که ذهنتون کمتر درگیر بشه. دلیلی نداره برای اتفاقی که هنوز نیفتاده عزاداری کنید