2777
2789
عنوان

مامانم فهمیده با یک آقا هستم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 68 پست
خودت دل و قلوه دادی بهش بعد انتظار داری هیچی بهتر نگه😐😐😐

یعنی جی

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخواست برای همیشه از شهرمون بره واس کارش دیشب میگه من نمیرم میگم چرا برو خوب میگ ب خاطر تو تور ...

استارتر حس میکنم پونزده سالته. چه راحت ی پسر با دروغ مخت را زده 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

اسی تورو خدا خودتو نزن خنگی حرف هیچ مردی باور نکن ک من فقط خوشحالی تورو میخوام .من بدون تو میمیرم .من من من من ..،خواهشا عاقل باش الان اگه زن بمیره شوعر حلواشو میخوره فوری زن میگیره ..مگه از گوشتو تنشی بهت رحم کنه حرف راست بگه ...همه حرفا پسرا مردا دروغه فقط ب اول جلب توجه بعد فقط ب پایین شکم فکر میکنن .این دخترا اخه چقد سادن ،هر کی بخوادت فقط میاد خاستگاری ن پشت تلفن میخوام میخوام .

اره بهش گفتم گول این حزفا نمیخورم میگ مگ من میخام گولت بزنم قسم میخورم

مگه ب قسم خوردنننن

اصلااا طرفش نرووو

مادرتون حرف خوبی زدن اگع قصدش ازدواج بیاد جلوووو

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

چی بگم بهش من عاشقش نیستم کمی خوشم اومده چطور بیلن کنم بهش تا خیالش راحت بشع۳۵ سالشه

بهتره سنگین تر رفتار کنی گفت عاشقتم و دوست دارم زود ابراز علاقه نکن معذرت میخوام(شل نشو با این حرفا)

مثلا ابراز علاقه رو با یه استیکر چمیدونم یه تشکر ساده ج بده خیلی ادامه داد بگو تا ببینم توی عمل چقدر دوس دار هستین.

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...

استارتر حس میکنم پونزده سالته. چه راحت ی پسر با دروغ مخت را زده

۲۶  اخه     من مغازشو بلدم  خونه باباشو بلدم مگ مجازی بوده ک مخ بزنه ـ با کار آفرینم صحبت کروه و منو خواسته 

ـ

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
برا ثابت کردن گفت با مامانت صحبت کنم ـــــ اون خبر نداره که مامانم میدونع ـ حالل ب مامانم گفتم میگه ...

تو بسپار موضوع رو به بزرگترها.

بگو من بزرگتر از خودم دارم و تو هم داری.اگه حرفی و صحبتی داری برو بزرگترا تصمیم میگیرن.

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

شوهر منم قبل از اینکه جواب بله رو بگیره از این حرفای بدون تو میمیرم و چقد خنده هات قشنگه و... زیاد زد

خداشاهده همونا بود و توی ۱۳ سال زندگی یکبارهم تکرار نشد

میخوام بگم این مردا برای این که به هدفشون برسون نقش بازی میکنن 

فکر نکنی وقتی بله رو دادی بازم همینجوری مهربون میمونه

اون فقط میخواد به دستت بیاره

بهتره سنگین تر رفتار کنی گفت عاشقتم و دوست دارم زود ابراز علاقه نکن معذرت میخوام(شل نشو با این حرفا) ...

من   سفت ب خودم چسبیرم خیالت راحت

شوهر منم قبل از اینکه جواب بله رو بگیره از این حرفای بدون تو میمیرم و چقد خنده هات قشنگه و... زیاد ز ...

هی خدا

اسی تورو خدا خودتو نزن خنگی حرف هیچ مردی باور نکن ک من فقط خوشحالی تورو میخوام .من بدون تو میمیرم .م ...

خیلی واضح و بدون پرده حرفهای منو زدی😂😂

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
2810