2777
2789
عنوان

مامانم فهمیده با یک آقا هستم 😢

1368 بازدید | 68 پست

این آقا فقد خوشحالی منوومیخاد ـ  تقریبا  سه هفته میشناسمش 

پیگیری از طرف اون بود   اوایل حرف ازدواج شد گفت ک میخام با مامانش صحبت کنه ـ بعد   دو روز گفت ترس این که نه بیارن نمیتونم بگم   بهم گفت حریان زندگیمو میگم ـ شرایطمون هم خوب نیس  ـــ چون داداشم  جدا شده از همسرش و  تصادف هم کرده کلن پوشکی هست 

گفت مامانم خوشحال میشع اززاین بابت ک ازدواج کنم ولی ازراین که  شما مطلقه هستی نمیدونم چی بگه ـمدام هی پیام  بازمجدد گفت میخای هرجی گفتن  حرف حرف خدمون باشه؟

میخای؟ و از این شهر بریم؟

خلاصع من خداحافظی کردم ـ دیدم مجدد چند روز بعد پیام دادکه  من دوستتت دارم واقعا   ازوقتی دیدمت  ن غذا دارم ن خواب مدام فکررتوم ـ

بهش فرصت دادم ـوچون  بهم گفت با مامانت قرار بزاریم و  مامانم هم فهمیده میگه  بهش بگو اگر برا ازدواج میخای ک هیچ اگرن   تموم کنیدـــــ خلاصه خداحافظی کردم  مجدد پیام دادک دوستت دارم ـ

ـ چ کنم   چ کنم چطور بهش بگم    همسر سابق از اونجا میگه برگرد و اینکه انچنان محبت میخاد کنه  برام   نمیدونم هدف اصلیش چیه 

از این حرف های اۻافی و  خنک بازی دور من هم نیس و اون نجابت داره چطور بهش بگم بفهمونمش 

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

خب خیلی رک ومستقیم بگو

آقای محترم اگه قصدت ازدواجه بیا جلو

اگه قصدت ازدواج نیس هم خدافظ

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخواست برای همیشه از شهرمون بره  واس کارش  

دیشب میگه من نمیرم   میگم چرا برو خوب میگ ب خاطر تو تورو چ کاررکنم ـ

گفتم ن این که من و توومدام کنارهمیم   گفت برو سرکارت  بهتره ـ  میبینم نارحت شده ـــ پیام داده جون دخترت حرافت راست بودن ؟

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

میخاد بگیره بسم اللله نمیخواد خدافطی کن وقتت هدر نشه

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

همون کابینت سازه؟ اگه شما رو میخواست خانوادش رو راضی می‌کرد گلم

اصلا صحبت نکرده فکنم  چی بگم بهش    نمیخام از دستش بدم ولی میخام اگررهم  تموم بشه درست حسابی تموم بشه 

خدا نکنه ی مرد بفهمه طرف جدا شده قبلااا 

از درو دیوار بهش ابراز علاقه میکنن

اونی ک خوووشش بیاد خودشو هر جوری شده میرسونه

نیازی نیستتت شما بگییی

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

سنت کم نیس میگه یه بارم ازدواج کردی درست نیس باهاش وارد رابطه بشی فقط اگه خواستت میاد در خونتون با ...

اره   بهش گفتم   گول این حزفا نمیخورم  میگ مگ من میخام گولت بزنم   قسم میخورم 

ببین عزیزم وقتی جدا شدی از همسرت وقتی برگردی همون اش و همون کاسه البته نمیدونم چرا جدا شدی و شاید بهش فکر کنی بهتر‌باشه  نکته مثبت داشته باشه این اقا هم حس میکنم نیت سو استفاده داره چون میدونه مطلقه چنین چیزی از پیامتون حس کردم اگ مورد خ بی هست خیلی جدی بایست بگو بیا جلو من از اوناش میستم تو رابطه خالی چت وقتم هدر بدم 

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
حرفاش دروغه...

واقعا دروغه؟

چرا هی ب اسی پیام میده دوست دارم

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

2810