2777
2789
عنوان

ریسکو قبول کنم بچه دار شم یا کلا قید بچه رو بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 84 پست
راست گفته استرس سمه به نظرم اقدام کن ولی اصلا بهش فکر نکن یعنی جلو گیری نکنین شد با خودت بگو شد که ش ...

اتفاقا شوهرمم بچه حالاها نمیخواست وقتی فهمید که من فرصتی ندارم میگع فکر نکن قسمتمون بود میشه نبودم میریم سراغ روش های دیگه اون اصلا استرس پول و اینا نداره میگه شده کارگری کنم نمیزارم سخت بهتون بگذره ولی من ارزوهای زیادی داشتم که نمیتونم برسم بهشون و این اذیتم میکنه میگفتم بهترین بیمارستان بهترین سیسموتی بهترین شرایط باشه ولی حالا تو اصلشم موندم چه برسه به فرع 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای اسی هرچی میگیم هی میگی نکنه بچم گشنه باشه نکنه تو رفاه نباشه.عزیزدلم تصمیم اصلی با خودته.ولی فکر ...

دکترمم میگه اتفاقا من اگه رفتم تو فاز استرس اصلا نمیگره بخاطر همین میخوام تحلیل کنم همه چیو بعد باردار شم ولی با حرفای اینجا احتمالا از امشب اقدام کنم 

سلام من من ۳۸سالمه یه پسر۸ساله دارم و‌اصلا به بچه دوم فک نمیکردم بشدت درگیر کار بودم الان واقعا دلم ...

جدیی وایی من از الان استرس بچه دومم گرفتم اگه اولی بشه دومی نشه من بچه تنها دوست ندارم چقد خوب شد این حرفو زدین تلنگر بود برام 

2804
دکترمم میگه اتفاقا من اگه رفتم تو فاز استرس اصلا نمیگره بخاطر همین میخوام تحلیل کنم همه چیو بعد بارد ...

همین امروز برو داروخونه یدوفولیک بگیر شبی یکی بخور حتما از اسید فولیک بهتره.تا وقتی باردار میشی هی ادامه بده به خوردنش

استازتر دارم از دستت دیگه حرص میخورما ی درصد فک کن با اینهمه پس انداز بی بچه چی ارزشی داره از امروز ...

شوهرمم میگه میگه تو اندازه خودت طلا داری یه زمینم داریم کم کم ۶۰۰ تومنه حسابمونم من نمیزترم بدون پول باشه استرس نداشته باش برو سراغ دارو که زودی حامله بشی 

اتفاقا شوهرمم بچه حالاها نمیخواست وقتی فهمید که من فرصتی ندارم میگع فکر نکن قسمتمون بود میشه نبودم م ...

از کجا معلوم نتونی دختر هیچی معلوم نیس که شاید بهتر ازونچیزی بشه که فکر میکنی انقدر ایه یاس نخون دیگه بعدم بهترین سیسمونی و اینچیزا اصلا مهم نی وقتی بچه بزرگ بشه و عقل رس بشه اونموقع پول مهمه 

یک شب درمیان اقدام کن.بعدشم نیم ساعت دراز بکش.تغذیه هم مهمه.هله هوله وشیرینی و چیزای کارخونه ای نخور ...

یه مشکل دیگم دارم شوهرم به شدت گرم مزاجه اصلا نمیتونه یه شب در میون باشه جوریکه من بعضی شبا دو بار رابطه دارم 

اگه بخوام اقدام کنم تمام طلاهای ریزی که گرفتمو میزارم برای این کار ولی الان رو پروسه تحلیل و فکرم که ...

جوری صحیت میگنید ک من نمیفهمم شما وضعتون بدخ یا خوبه.

مثلا ما سرکار نریم هم مشکلی برامون پیش نمیاد

تامین هستیم.

شما ولی از یک طرف میگی فقژ ۳۰ تومن داریم

از یم طرف میگی زمین و طلا داریم

گنگ برام سرایطتن

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

وای دختر این سوال داره حتما بچه دار شو بعداً یه عمر پشیمون میشی انقد هم کمال گرا نباش 

از کجا معلوم نتونی دختر هیچی معلوم نیس که شاید بهتر ازونچیزی بشه که فکر میکنی انقدر ایه یاس نخون دیگ ...

اتفاقا مامانمم میگن ولی من از اول ادم استرسی بودم بخاطر همین اول به همه چیز باید فکر کنم 

2809