من ۲۴ سالمه شوهرم تا الان ماهی ۶۰ تومن حقوق داشت از دوتا کارش الان تا ۴ ماه اینده از دوتا کارش بیکار میشه خودمم حدود ۵تومن حقوق داشتم که اونم کنسل شد یعنی اگه شوهرم منبع در امد پیدا نکنه ما اصلا چهار ماه اینده صفر میشیم و هیچی نداریم فقط حدود ۳۰ تومن پس انداز داریم که گذاشتیم واسه بچه دار شدنمون من ژنتیکی سابقه یائسگی زود رس داریم یعنی اگه تا ۲۶ باردار نشیم دیگه احتمال بارداریمون خیلی کم میشه جوری که خالم ۲۹ یائسه شد اللن دکتر بهم گفته ذخیره تخمدانت خیلی کمه و حتما باید طی چند ماه اخیر حامله بشی چون قبلا هم حاملگی پوچ داشتم ولی چون شوهرم بیکار میشه از یه طرف میگم اگه با این شرایط من چجور حامله بشم چجور بتونم از پسش بر بیام میدونم شوهرم عرضه داره و حتی شده کارگری کنه پول در میاره ولی خب میترسم نتونیم اونطور کامل از پسش بربیایم و شدمنده بچه بشیم اگه ام نیاریم میترسم تا عمر دارم پشیمون بشم که بچه نداریم چون تخمدان سمت چپم کامل تحلیل رفته و دکتر میگه باید زودی اقدام کنین
ولی چون بیممون قطع میشه اونم استرسم میده قبلا میگفتم بیمه تکمیلی دارم بهترین لیمارستان میدم بهترین کارارو میکنم الان میترسم شرمنده خودم و بچم شم
اینم بگم هر چی شوهرم حقوق داشت پس انداز کردیم و تبدیل کردیم به طلا و زمین و خونه و ماشینم داریم