بچه ها من مشکل معده داشتم ولی الا چند روزه بشدت اسید میزنه گلوم و میسوزه و مدام سرفه میکنم ایا راهکاری دارید زوذ خوب بشم خیلی دارم اذیت میشم چند شبه خواب ندارم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم هم دارو بایدبخوری مدااااوم هم حواست ب غذات باشه. شربت معده رو هرروز بخور قرص پنتاام همینطور.ولی نیم ساعت قبل ازصبحونه . چای نخوووور. شیرینی جات نخووور. بعداز غذا و خوردن هرچیزی دراز نکش .من اوایل دکتر روزی دوتا بهم داده بود قرصو بعدگف بعده چندماه روزی یدونه و همینجوری کمش کن . چون با اسید معده بایدهمینجوری رفتارکنی .اسسسترسسس بدترش میکنه . ببین من انقداسید معدم زیادشده بود ازحالت تهوع دولامونده بودم و ببخشیدببخشید دسشوییم شل شده بود و وقت دسشویی مقعدم میسوخت جوری که ازتو دسشویی دادمیزدم ب داداشم میگفتم فلانی سوختم
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
رزا جان باااید چندین ماه این رویه رو بگیری بری جلو . تا تاثیرش خودشو نشون بده
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
عزیزم هم دارو بایدبخوری مدااااوم هم حواست ب غذات باشه. شربت معده رو هرروز بخور قرص پنتاام همینطور.ول ...
حالم اصلا خوب نیس من زخم و عفوتت معده ذاشتم تحت درمان بودم یه مدت بود خیلی خوب بودم عالی الا جند روره اسید امونمو بریده همش دارو میخورم و ارده و عسل برام ذعا کنید