2777
2789
عنوان

همسرتون میاد چطور به خودتون میرسید من خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 21 پست
خونمم

اگه میتونی لباسای خیلی کهنه رو بنداز دور و دو سه دست لباس نو بگیر...یا یه کم خیاطی یاد بگیری،میتونی برای خودت بدوزی..

بعضی لباسا هستن خیلی قشنگن الگوی خاصی هم نداره...بزن تو گوگل آموزش لباس بدون الگو میاره برات...سعی کن لباس کهنه نگه ندار...انرژی زنانه رو کم میکنه...منن قبلا ها اهمیت نمیدادم...اما الان برام مهمه تو خونه هم لباس خوب بپوشم

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره چون زیاد استایل فرفری میزنمتکراری شده

مثلا چه مدلی درست میکنی؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

ای گل گفتی 😅منم اصلا حوصله ی این کاروندارم...همسرمم خداروشکراصلا براش انگارمهم نیس😂ازاول هرجورعادت ...

والله بخدا . خودمون متوقع بارشون میاریم. این همه کار و دردسر داریم خودمون. البته مرتب بودن و به نظافت اهمیت دادن قضیه اش فرق داره با اینکه همش چیتان پیتان شده خوشبو و خوش لباس مثل عروسک تو خونه منتظرشون باشیم .مامانای خودشون مگه بهتر بودن