2777
2789

موهام فره لباسامم که خب ندارم بیشتریشون کهنه شدن نمیدونم چیکار کنم پول احیای مو و کراتین اینام ندارم حتی ارایشگاه برای ابروهامم نمیتونم برم دلم خیلی گرفته کمکم کنید

خودت موچین بردار مرتب کن موهات سشواربکش

تمیزی ومرتبی مهم تر

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقدین یا رفتین سر خونه زندگی خودتون؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

رو موهام جواب نیس نمیتونمم اتو کنم موهام به فنا میره

یه سریا هستن موهاشون فره....روغن مو میزنن به موهاشون...خیلی فر قشنگی میشه موهاشون....تا حالا امتحان کردی؟تو نت سرچ کن استایل کردن موی فر....کلی ویدیوی آموزشی میاد برات

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

والله من که نمیرسم . خودشون مگه خیلی قشنگن؟

ای گل گفتی 😅

منم اصلا حوصله ی این کاروندارم...همسرمم خداروشکراصلا براش انگارمهم نیس😂ازاول هرجورعادت بدی بنظرم تااخرش بایدبری...

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️