2777
2789
عنوان

الهی هرکس الان تو نی نی سایت گرفتاره خدا کمکش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 25 پست
امین

الهی که خداوند بهترین زمدگی رو برات رقم بزنه و همه چیز زندگیتو سر و سامون بده الهی آمین 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
انشالله خدا به دلت به زندگیت نظر کنه و بهترین کمک رو نصیبت کنه

عزیزم ممنون از دعای خوبت انشالا انرژی خوبت به زندگی خودت برگرده

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی برا منم دعا کنین

انشالله خداوند معجزه کنه برات بهترین زندگی نصیبت حالت عااالی بشه...خودش بهترینها رو برات رقم بزنه... عزت و بزرگی و سعادت و خیر نصیبت کنه خدا بین مردم بهت مقبولیت بده عزیزم.

برای هممون الهی

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
ان شاء الله حاجت رواشی دعاکن حال امیدم خوب شه

عزیزم انشالله هرچی از خدا میخوای عاجلا به خیر تام و به بهترین نحو برآورده بشه همه شر ها از زندگیت بره و گره های زندگیت باز بشه.سلامتی و آرامش و شادی باشه برای عزیزانت و خودت انشالله عزیزدلم.امیدوارم بهترینها رو خدا نصیبتون کنه

من خیلی محتاج دعام تروخدا دعام کنین مشگلاتمون به خوشی حل بشه و واممونم زودتر جورشه🥺

امیدوارم تو زندگیت خیر ببینی عزیزدلم.امیدوارم عزت و مقبولیت و احترام و عشق تو کل زندگیت بسیااااار جاری بشه.انشالله که از همه اینها بسیار بسیار بسیار تو زندگیت جاری بشه

عزیزم انشالله هرچی از خدا میخوای عاجلا به خیر تام و به بهترین نحو برآورده بشه همه شر ها از زندگیت بر ...

دورت بگردم عزیزم مرسی از دعای خوبت

ان شاء الله هرچی ازخدا میخوای بهترینشو نصیب کنه❤❤

انشالله همه حاجت روا باشید خدای مهربون به پدرم سلامتی بده و زودی خوب شه برگرده خونه

انشالله خداوند راه حاجت روایی رو پیش پات بزاره راه دستیابی به تمام نعمات و خودت و عزیزانت سلامت باشید.خدا به پدرت سلامتی بده