یعنی منظورم اینه ک چیز جدی نبود ، فقط داشتم میگفتم مثلا شوهر آیندم میخوام اینجوری باشه
وگرنه ما ۴ سال پیش دلو دادیم رفت و دیگه پسش نگرفتیم ، اختیارش دست ما نیست 😂🙃
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😂😂😂 کار درستی میکنیمن حالا متاسفانه یا خوشبختانه روانیشمالبته متاسفانه از این جهت میگم ک خیلی سر ...
وای الان که کامنت گذاشتی بدتر تعجبم را بر انگیختی دختر🤣🤣🤣خودزنی دیگر زنی دیگه چرا😂😂😂
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚
سلام خسته نباشید. این کاربر بی دلیل به خودم و بقیه کاربرا که داشتن جواب میدادن توهین کرد. چند دقیقه قبل تاپیک دیگه هم به استارتر توهین کرد.
اگر توی سایت آقایون موظف به رعایت قانون و احترام هستن متقابل دیگران هم باید همین باشن و در صورت بی احترامی برخورد بشه. ممنون میشم رسیدگی کنید مطمئنم سایت بدون همچین کاربرایی جای مناسب تری برای همه هست🙏