2777
2789
عنوان

دلم میخاد تو بارداری بیست سی کیلو اضافه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 78 پست
نمیدونم بگم بیشعور یا کثا... نمیدونم باید بهش چی گفت! خودم دهنم باز موند نمیدونستم چی باید بگم! گویا ...

آره هرکسی ی جوریه 

یکیم مث من همه چی میخوره دریغ از ی گرم افزایش وزن

یکیم باید هی سبک سنگین کنه چی بخوره چقد بخوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کی مد شده ؟؟😁

البته که همیشه مد بود و هست که انقدر مردم خودشونو جر میدن که لاغر بشن.

همه وزنی قشنگیای خودشو داره ولی لاغری خاص تره

من شبیه معجزه‌م شبیه صبر.👑 #برای_آزادی_پسر_طبیعت
البته که همیشه مد بود و هست که انقدر مردم خودشونو جر میدن که لاغر بشن.همه وزنی قشنگیای خودشو داره ول ...

منکه ۶۰ کیلوم😂😂😂😂🤌🏽

پزشک سایتوم و البته ی نمه همه چی دان😎🫶سوالی پاسخ نمیدم در رابطه سوالات پزشکی و حس ششم🫠❌️❌️

2805
شوری هیچی دلت بخاد یعنی پسره😍🫀

اوخی🥹هر چند من دخملی دوست دارم ولی فقط سالم باشه هر چی یاشه

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂

وای واقعا😍😍ن نرفتم

اره من ۴ هفته و چهار روزم طبق پریودم😍منم نرفتم ولی خیلی استرسشو دارم، اسیفولیک میخوری؟ پیش دکتر رفتی؟ من هنوز فقط دو روزه اسیدفولیک میخورم تا شنبه برم دکتر حالا بنظرت شنبه برم یا وایسم هفته هفت برم برا قلب؟ چون دکترم دو ساعت فاصله داره 

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂

اگر لکه بینی و مشکلی نداری بزار هفت هفته برو ک ی جا سنو قلبم بدی

اره خودمم تو این فکرم، ولی میترسم میخوام بدونم رشد کرده یا نه

روز ۲۹ بتام۲۵۹ بود

اره من ۴ هفته و چهار روزم طبق پریودم😍منم نرفتم ولی خیلی استرسشو دارم، اسیفولیک میخوری؟ پیش دکتر رفت ...

شنبه میریم هر دومون😍😍

پزشک سایتوم و البته ی نمه همه چی دان😎🫶سوالی پاسخ نمیدم در رابطه سوالات پزشکی و حس ششم🫠❌️❌️

2810