2777
2789

ما ساینا داریم میگه وام بگیرم طلای تو رو هم بفروشم کوییک ثبت نام کنم بعد موقع تحویلش که ۶ ماه دیگه اس ساینا رو بفروشم بقیه قسطش رو بدم و ۷۰ تومن برامون بمونه اون موقع سرویس طلای تو رو به همون وزن بگیرم 

چند روزه سر این بحث داریم من قبول نمیکنم کی طلا میفروشه برای ماشین اخه 

حق دارم یا دارم اشتباه میکنم؟

فکر بدی نیست

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

خیررر من نمیدم

کوییک با تیبا چیزی فرق نداره که ادم الکی بخواد طلا بده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه سرویست الان ۷۰تومن میشه چندگرمه....درضم عید به بعد بالای ۵تومن میشه اصلا نده...مال من ۶۰گرم سرویسم جواهره ماشینمونم برای خونمون فروختیم الان ۵ساله بی ماشینیم تا به الان سرویسم که هیچ بقیه طلاهامم به زبون نیاورده شوهرم یه بار گفتم گف زشته دیگه این حرف رو نزن...تا به الا ۳۰گرمم گرفتم مدال وزنجیر ودوجفت گوشواره ودوتا مدال کوچولو...بگو پس انداز کنیم سکه گرمی بخریم بعد بفروشیم عوض کن منو لخت نکن لفطا

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
مگه سرویست الان ۷۰تومن میشه چندگرمه....درضم عید به بعد بالای ۵تومن میشه اصلا نده...مال من ۶۰گرم سروی ...

با شنا هم نظرم پس به مقاومت ادامه میدم 😅 امروز گفت پس دیگه برات طلا نمیگیرم تهدید کرد و رفت یکم تو فکرم مردد شدم که با حرف شما متوجه شدم اشتباه نمیکنم

اگه کسی امضام رو دید برای اینکه خدا  بچه های سالم و صالح به من و همسر مهربونم بده صلوات بفرسته لطفا🥹
خیررر من نمیدمکوییک با تیبا چیزی فرق نداره که ادم الکی بخواد طلا بده

بازم اگه خونه بود یه چیزی میدادم وای برای ماشین نه نمی ارزه

اگه کسی امضام رو دید برای اینکه خدا  بچه های سالم و صالح به من و همسر مهربونم بده صلوات بفرسته لطفا🥹
بازم اگه خونه بود یه چیزی میدادم وای برای ماشین نه نمی ارزه

اونم کوییک

حالا یه شاسی چیزی بود بازم یه چیز یا به قول شما خونه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اونم کوییکحالا یه شاسی چیزی بود بازم یه چیز یا به قول شما خونه

انشالله که از خر شیطون بیاد پایین

با شنا هم نظرم پس به مقاومت ادامه میدم 😅 امروز گفت پس دیگه برات طلا نمیگیرم تهدید کرد و رفت یکم تو ...

ایول...هیچ موقع نده بگو تو جیب مارو نزن طلا گرفتنو نخواستیم😅😅😅بگو فراموش کن من طلایی دارم اونا برای بچمونه بزرگ شد میدم بهش ....پول بده پس انداز کنم سکه گرمی بخرم سرسال میدم بهت خوشحال شی😅

بجای اینکه طلا بخره اصافه کنه طلاهای زنشونو هم خوشحالش بکنه هم سربلند بشه میش بقیه میخوان اون چندتیکه روهم بگیرن بخاطر نفس خودشون بفروشن