2777
2789

روزای هفته خیلییی تکراریه 🥺

هیچ تفریحی نداریم ک بریم همه تفریحاتم پولیین و گرون

صبح تا عصر خونه ایمو کارای تکراری 

عصرم شوهره خسته کوفته میاد و همینجوری جلو تلویزیون خوابش میبره و صبح میشه و دوباره روز از نو روزی از نو... 

اهل تفریحات بیرون از خونه ام نیستیم 

نه طبیعتی نه پارکی هیچی... چون همیشه خسته اس! 😓

اینجا کسی رو هم نداریم که باهاش معاشرت کنیم 

اهل رفیق بازی نیستیم 

کلا خیلی خانواده چرتو پرته مزخرفی هستیم 😑

خسته ام واقعا 

خط ب خط حرفات حرف دل منه 

تو شهر غریب 

قید تفریح و مسافرت مهمونی رو زدیم .دلمون خوشه شب شوهره بیاد دو کلمه با اون حرف بزنم اونم شام میخوره میگه من خوابیدم شب بخیر

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
کدوم شهری عزیزم؟

قزوین

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
واقعیت اینه که اگه آدما هدف و رسالتشونو پیدا کنن زندگی تکراری نمیشه

الان من حاملم شوهرمم میره سرکار 

خودمم ی جورایی مجبور شدم کارم رو ترک کنم 

به نظرت چیکار کنم رسالتم چی بود آخه😭

من سرکار میرم چند تا پروژه دارم باید کلی مقاله بخونم 

اصلا آنقدر روزام پره که سرم با کارای خودم گرمه

فقط ی جمعه ها نهایت با خانواده فیلم ببینم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
واقعیت اینه که اگه آدما هدف و رسالتشونو پیدا کنن زندگی تکراری نمیشه

من اصلا دوس ندارم شرایط الانمو .با ساعت ۱۰ خواب بودم الان تا ۷ عصر همینطور بیکار تو نت میچرخم و فیلم میبینم تا ۷ پاشم شام بذارم ۸ شوهرم بیاد ۹ بخوابه 

روزای تکراری مزخرف . من قبلا شاغل بودم خیلی خوب بودم بخدا

خودت وقتایی که همسرت نیست و سر کاره برو پیاده روی تا روحیه ات بهتر بشه.....شوهرت هم که اومد،فیلم های قشنگ دانلود کن روی فلش بریز بزن تی وی...پف فیل درست کن خودت کنار هم فیلم نگاه کنید....یه سری بازی های رو میزی هم خوبه سرچ کنی با هم بازی کنید

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من اصلا دوس ندارم شرایط الانمو .با ساعت ۱۰ خواب بودم الان تا ۷ عصر همینطور بیکار تو نت میچرخم و فیلم ...

نمیتونی الانم نیمه وقت جایی کار کنی؟برای روحیه ات فقط.

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

هممون تقریبا این مدلی هستیم حالا کمتر یا بیشتر

من خیلی حوصلم سر نمیره ولی واسه تایمای خالیم الکی کار میتراشم واسه خودم

شمام خودتو درگیر کاری کن یه به خودت برس

محدود نشو به خونه داری یا وابسته به همسرت نباش

2809