2777
2789

احساس میکنم مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 

ویژگی هامم میگم الان 

من چادری ام 

آرایش ملایم در حد ضد آفتاب . بعضی وقتا کرم پودر ولی نه با کاور بالا . پودر فیکس چون صورتم خیلی چربه و بالم لب (یکمی رنگ داره نه خیلی) 

از لحاظ تفکری هم با پوشش های خیلی باز و کوتاه اوکی نیستم یعنی به نظرم مانتو باید تا یکم بالای زانو باشه نه بیشتر 

ولی از اونور هم خودم از ساقدست و یا این چیزا خوشم نمیاد 

کلاس مختلط از ۱۲ سالگی میرفتم و برام چیز عادیه با پسرا کاری ندارم مگه در حد امورواجب 

ولی خب کاری هم پیش بیاد خجالت نمیکشم برم به همکلاسی آقا بگم ( الان دانشجو هستم) 

خیلی عادی باهاشون صحبت میکنم نه جوری که برم دنبال شون بحث شروع کنم نه جوری که فرار کنم از جنس مخالف

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم از آقایون فرار نمیکنیم ولی با غریبه ها در حد ضرورت 

مذهبی بودنم کیلویی شده؟😂خب مذهبی هستی دیگه

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

من نمازم میخونم دیر و زود میشه

مشروب نمیخورم 

قلیون میکشم 

دوست پسر داشتم 

حجاب جایی مجبوری نباشه نمیزنم 

حد و حدود رعایت میکنم 

غذا حلال حساسم 

روزه یکم سخته ولی بتونم میگیرم 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

از لحاظ اینکه میگن قناعت و اسراف و اینا متاسفانه من عاشق خرید هستم و مثلا ۱۵ دست مانتو و ۱۳ تا کیف دوشی تو کمدم هست که هر روز تکراری نپوشم 

مراقبت پوستی و اینا هم کلی وسیله میگیرم  

چون درسای دانشگاه سنگینه خیلی وقت ندارم در مورد اخبار یا چیزای مذهبی بخونم و چون همیشه درس خون بودم نمیتونم بزارم معدلم بیاد پایین ولی دوست داشتم بعد کنکور یکم مطالعه داشته باشم در این موارد 

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

آها روزه و نماز انجام میدم 

غسل و حلال. حروم و اینا هم قطعا رعایت میکنم 

دوست جنس مخالف نداشتم و اهلش نیستم

رهبری و نظام هم قبول دارم 

ولی بیشتر دوستام غیر مذهبی هستن چون مذهبی مدل خودم پیدا نمیکنم 

مذهبی هستی 

من پوششم مذهبی نیست ولی خودم  همه کارای ک خدا گفته انجام میدم هم نماز میخونم هم خیلی ب ائمه و شهدا متوسل میشم حتی بتونم اشنا دوست و امر ب معروف میکنم و کلی کار خوب دیگ 

ما هم از آقایون فرار نمیکنیم ولی با غریبه ها در حد ضرورت مذهبی بودنم کیلویی شده؟😂خب مذهبی هستی دیگه

😂😂😂😂 خب کم و زیاد داره 

اخه بعضی هارو دیدم از آقایون فرار میکنن خودمم نمیدونم چرا

مذهبی معمولی هستی

غیر معمولی هاش چجورین🤔😂

2810