2777
2789
عنوان

کادوی خوب برای مرد متاهل چی پیشنهاد میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 60 پست
یعنی چی وا

طرف متاهله دلیل نمیشه استاتر این همه تدارک ببینه 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بخورنم کارشون منطقیه اخه برا مرد متاهل لازم به کادو دادن نیست و ممکنه دردسر بشه تو زندگیش

عزیزم اینجور ادما شکاکن بیمارن 

یه کادوی ساده و احترام گذاشتنه 

تازه بنده خدا داره میپرسه چی بخرم که حرف و حدیث پیش،نیاد

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عجب آدمی هستم ؟؟؟؟؟ یعنی چی خوب ؟ میگم اصلا وظیفش نبوده اما خیلی منو کمک کرده میخوام برای تشکر یه هد ...

اتفاقا از اول خوندم ازش تشکر کن دلیل نمیشه با مرد متاهل اینهمه گرم بگیری براش کادو ببری

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

2804
تشگر خشک خالی ساده یعنی چی کادو ببری عجب ادمی هستی

اشکالش چیه؟

ی هدیه بخره

ناشناسم :https://daigo.ir/secret/2676826990در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍🇩🇪مهاجر آینده

الان میخورنت

کآفر همه را به کیش خود پندارد عزیزم . ایشون همکار من هستند برای تشکر از زحماتشون گفتم یه هدیه بخرم . اونم تاکید کردم نمیخوام یه وسیله شخصی مثل‌عطر‌و ادکلن و اینطور چیزا باشه چون صورت خوشی نداره . یه گلدون یا یه چیز کلی برای دفترش مثلاً.  

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
عجب آدمی هستم ؟؟؟؟؟ یعنی چی خوب ؟ میگم اصلا وظیفش نبوده اما خیلی منو کمک کرده میخوام برای تشکر یه هد ...

شیرینی قبولیتو ببر تاخودش وخانوادش میل کنن .

لایک نکنید .توروخدا 

شیرینی یه جوریه 

همون گل طبیعی قشنگه بنظرم 

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
عزیزم اینجور ادما شکاکن بیمارن یه کادوی ساده و احترام گذاشتنه تازه بنده خدا داره میپرسه چی بخرم که ح ...

درسته ولی تشکر ساده هم کنن حقشون ادا شده به نظر من .. حالا خودشون مختارن چه رفتاری داشته باشن ..

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

یه ست لیوان بخر زنشم خوشش میاد 

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

اشکالش چیه؟ی هدیه بخره

امیدوارم هدف دیگه ای نداشته باشه در کل صمیمی شدن با مرد متاهل انقدر خوب نیست 

2809